Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Εντός ολίγου θα σας λυθεί η απορία ;)
Είσαι εσυ μια κουφαλιτσα... μπαμ μπαμ τα ρίχνεις τα φυστικια...
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Εντός ολίγου θα σας λυθεί η απορία ;)
Εγώ φταίω που τα κορίτσια αρέσκονται στους ξηρούς καρπούς;Είσαι εσυ μια κουφαλιτσα... μπαμ μπαμ τα ρίχνεις τα φυστικια...![]()
![]()
Καλή εργασία αγαπητέ... Και να μου προσέχετε τις τουρίστριες ;)Παιδάκια ώρα για δουλειά
Καλημερα Σπίπη...!
Keep in touch guys![]()
Καλημέρα! Τι κάνεις ρε ψυχή εσύ?καλημέρες σε όλες τις γενεές των παππούληδων...
Μην κοιτάς που εσύ εισαι νιάτο.. Οι παλιόγεροι με 5 ώρες υπνου αντεχουν ακόμη και μαραθώνιοΚαλημερα σε ολους τους παρόντες!![]()
![]()
Πως τα καταφέρνετε και κοιμάστε αργά και ξυπνάτε με τις κοτες![]()
![]()
Με ένα ματι σας διαβάζω![]()
![]()
![]()
Τι να πούμε.? Το μόνο που μας σώζει είναι το γεγονός πως σε 10 λεπτά είσαι στήν θάλασσα. Κατά τα άλλα τονμεγαλώνω γαμώτο...και μικροτσουτσουνεύω !!
εσείς εκεί τι λέτε?
.........Μην κοιτάς που εσύ εισαι νιάτο.. Οι παλιόγεροι με 5 ώρες υπνου αντεχουν ακόμη και μαραθώνιο![]()
Κύριοι καλή συνέχεια. Εγώ πάω για την μουρμούρα Vol.10000000002
...και μόλις ο Ντέρτυ τελείωσε τη βρωμοδουλειά του, έριξε ένα τελευταίο βλέμμα
στην ξεθεωμένη κορασίδα, λέγοντας: νίπτωτας χείρας μουπέος μου!![]()
![]()
![]()
Εισαι και εσύ μιά σιγανοπαπαδιά Νάααααα με το συμπάθιο...!!!!!Το σεξ είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Όταν κλείνεις λοιπόν ραντεβού με Ρωσίδα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, είναι γνωστό σε όλους ότι η Ρωσία έχει μεγάλη παράδοση στο σκάκι.
Κάπως έτσι αρχίζει η νέα μου κριτική που έστειλα προ ολίγου![]()
..Το σεξ είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Όταν κλείνεις λοιπόν ραντεβού με Ρωσίδα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, είναι γνωστό σε όλους ότι η Ρωσία έχει μεγάλη παράδοση στο σκάκι.
Κάπως έτσι αρχίζει η νέα μου κριτική που έστειλα προ ολίγου![]()
Σας ευχαριστώ ολόθερμα αγαπητέ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΜΜΜΜΜΙΣΩ LIKE......
Γιατί φίλε; Επειδή μου αρέσει το σκάκι;Εισαι και εσύ μιά σιγανοπαπαδιά Νάααααα με το συμπάθιο...!!!!!
Καλώς όρισες φίλε...Bonjour στο καλήτερο νήμα του bou.