Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Είχε προετοιμαστεί για ολονύκτιο ξεφάντωμα, αλλά πλάκωσαν οι Ρώσοι. Μετά πλάκωσε τους Σκωτσέζους.
Χαχαχχα
Την εχει ξαναπαθει ετσι παλι πριν δυο.μηνες ...
Είχε προετοιμαστεί για ολονύκτιο ξεφάντωμα, αλλά πλάκωσαν οι Ρώσοι. Μετά πλάκωσε τους Σκωτσέζους.
γκρίνια παντού, στο νήμα, στο μπου, στη χώρα...
και δυσπιστία. χθες με είπανε φιδέμπορο. έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη σήμερα...τστστσ
πολλή δουλειάΕλα ρε γειτονα..
Που εισαι ρε ψυχη ;
πολλή δουλειά
πολλή δουλειά
Οι φιδέμποροι έχουν καταλήξει οι πιο τίμιοι άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα ...γκρίνια παντού, στο νήμα, στο μπου, στη χώρα...
και δυσπιστία. χθες με είπανε φιδέμπορο. έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη σήμερα...τστστσ
θα τον σκισω τον άλλον τον μαρτυριαρη
Οι φιδέμποροι έχουν καταλήξει οι πιο τίμιοι άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα ...
θα τον σκισω τον άλλον τον μαρτυριαρη
ειναι που γαματε κιολας ολοι κι εγω δε μπορωΘα σου ελεγα τωρα...κατι για τη πολυ δουλεια ..αλλα δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου...
Ναι ρε φιλε να γκρινιαξω ...
Οκ
Εγω ειμαι ο ποιο γκρινιαρης και γεροπαραξενος
Αλλα...
Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας...
απο το θεο το δικηγορο και το λογιστηΟυδέν κρυπτόν! >
Άμα τα ρίχνεις όλα μαζί, τι να κάνεις κι εσύ, άνθρωπος είσαι ...ειναι που γαματε κιολας ολοι κι εγω δε μπορω
αλλά τα ειπα με ζεμπου και θα παμε αγιο ορος
Οι μπηχτές άλλα λένε όμως... Τα κρύβεις από εμένα μωρή κουφάλα;ειναι που γαματε κιολας ολοι κι εγω δε μπορω
αλλά τα ειπα με ζεμπου και θα παμε αγιο ορος
Σε έχω προσκαλέσει και εσένα αλλά το παίζεις δύσκολος.Άμα τα ρίχνεις όλα μαζί, τι να κάνεις κι εσύ, άνθρωπος είσαι ...
Ο Ζεμπού μαγειρεύει στα κρυφά πλέον!
Και εσυ φιδεμπορας εισαι...
4.3 εβαλαν στην δικια σου...
Προμοτορακο ..νταβατζακο...αγαπουλη...
τζιμακο φύλα τη συκια ουτε φετος θα ρθω :-Ένα παπά θέλουμε να μας ευλογήσει
και μετά με μερικά καντήλια να στρώσουμε :- :- :-
τι τα θες
μιλαμε ο ανθρωπος ειναι ερωτοχτυπημενος καθε Τριτη
Να γαμήσει πάει μην τον ακούτε.παιδακια υπαγω γιατι πνιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Όλα θα μπορούσα να τα συζητήσω, με σοβαρές αντιρρήσεις, αλλά αυτό το στήθος πεσμένο ξεπερνά και την υπερβολή πλέον! Σε αυτό το μέγεθος, μόνο με σιλικόνη και πάλι αμφίβολο αν θα πετύχαινες κάτι καλύτερο. Εξάλλου είναι ευθυγραμμισμένη με τις υπόλοιπες κριτικές του.Και εσυ φιδεμπορας εισαι...
4.3 εβαλαν στην δικια σου...
Προμοτορακο ..νταβατζακο...αγαπουλη...