iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Σας διαβεβαιώ , αγαπητέ, πως δεν έχει χώρο για τίποτα... Έχει όμως μεγάλο καπό. Ξαπλώνεις άνετα επάνω...
Σας διαβεβαιώ , αγαπητέ, πως δεν έχει χώρο για τίποτα... Έχει όμως μεγάλο καπό. Ξαπλώνεις άνετα επάνω...
Το αμάξι μπορεί να σε αφήσει από βενζίνη, η γυναίκα μπορεί να σε αφήσει για πολλούς λόγους αλλά η κιθάρα δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ!!!!!!!!oh yes!
Όντως είναι τζούτζικια, πάντως έχω την εντύπωση ότι έχει κάτι περισσότερο από την ΠόρσεΑναφέρομαι στην XK8 E Type (μοντέλο 1996). Άλλα μοντέλα είναι πολύ πιο ευρύχωρα.
Έχει. Μεγαλύτερο λεβιέ ταχυτήτων και μεγαλύτερο χειρόφρενο... Να σου λέει η γκόμενα "Μωρό μου, πόσο σκληρός είσαι σήμερα", και να της απαντάς "στο λεβιέ ταχυτήτων κάθισες μωρή..."Όντως είναι τζούτζικια, πάντως έχω την εντύπωση ότι έχει κάτι περισσότερο από την Πόρσε
Έχει. Μεγαλύτερο λεβιέ ταχυτήτων και μεγαλύτερο χειρόφρενο... Να σου λέει η γκόμενα "Μωρό μου, πόσο σκληρός είσαι σήμερα", και να της απαντάς "στο λεβιέ ταχυτήτων κάθισες μωρή..."
Σωστός , η κουπέ είναι(έχει βγει και σε ξεσκέπαστο).Έτσι για να έχουμε και οπτική αντίληψη, τι μόνο γυμνές θα ανεβάζουμε;
Για κάτι τέτοια χρειάζεται το μεγάλο καπό.Μην της γίνει συνήθεια μόνο και μετά κλειδώνεται τα βράδια στο γκαράζ!!!
Μην της γίνει συνήθεια μόνο και μετά κλειδώνεται τα βράδια στο γκαράζ!!!Έχει. Μεγαλύτερο λεβιέ ταχυτήτων και μεγαλύτερο χειρόφρενο... Να σου λέει η γκόμενα "Μωρό μου, πόσο σκληρός είσαι σήμερα", και να της απαντάς "στο λεβιέ ταχυτήτων κάθισες μωρή..."
Για κάτι τέτοια χρειάζεται το μεγάλο καπό.
Μιλάτε μόνο για αμάξια ή αναφέρεστε και στις Ιταλίδες;Εγώ ανέκαθεν ήμουν της Ιταλικής σχολής,τα βρίσκω πιο ντιζαινάτα
Για αυτοκίνητα περί ου ο λόγοςΜιλάτε μόνο για αμάξια ή αναφέρεστε και στις Ιταλίδες;
Μετά τις μοτοσυκλέτες και τις γυναίκες αδυναμία μου είναι τα ταξίδιαΜετά τις γυναίκες και την κιθάρα η αδυναμία μου είναι τα αυτοκίνητα :-
Καλησπέρα αγαπητέ... Πώς είστε;
Κι εγώ πολλή δουλειά κι όπου μπορώ ξεκλέβω χρόνο για καμια βουτιάΜε έφαγε η δουλειά φίλε...
Εσύ;
Από τη μία η κρίση από την άλλη τα call girls μας έφαγαν τα φράγκα φίλε. Τουλάχιστον με τα call girls πηδάς ενώ με την κρίση μας πηδάνεΓια αυτοκίνητα περί ου ο λόγος
Βέβαια η οικονομική μου κατάσταση επιτρέπει μόνο σε φωτογραφίες να τα βλέπω :-
Θα ρωτήσω πάλι. Με αυτή τη σειρά;Μετά τις μοτοσυκλέτες και τις γυναίκες αδυναμία μου είναι τα ταξίδια
Θα ρωτήσω πάλι. Με αυτή τη σειρά;
ΝΑΙ. Ούτως η άλλως η Μοτο είναι μία γκόμενα που σού κάνει τα κέφια και ανεβάζει την αδρεναλίνη όπως τα μωράΘα ρωτήσω πάλι. Με αυτή τη σειρά;
Κι εγώ πολλή δουλειά κι όπου μπορώ ξεκλέβω χρόνο για καμια βουτιά