borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Σου μοιάζω για ποιητής?Ημερολόγια μοτοσικλέτας σαν τον Τσε...
Σου μοιάζω για ποιητής?Ημερολόγια μοτοσικλέτας σαν τον Τσε...
Πολλοί δεν φεύγουν ποτέ... Οπότε πάλι καλά... Αν και η γνώμη μου είναι ότι για να περνάς καλά δεν έχει σημασία που και πότε αλλά με ποιον ;)Ναι σίγουρα, τα τελευταία χρόνια οι διακοπές μου έχουν πάει Αύγουστο. Ο συγκεκριμένος μήνας δεν με τρελαίνει...
Παλαιότερα προτιμούσα να φεύγω νωρίς
Θα πρέπει να γράφω περίπου για κάνα χρόνο! Βιβλίο ολόκληρο!Αυτό το αφήνω σε εσάς
Ημερολόγια μοτοσικλέτας σαν τον Τσε...Θα πρέπει να γράφω περίπου για κάνα χρόνο! Βιβλίο ολόκληρο!
Μου μοιάζεις για επαναστάτηςΣου μοιάζω για ποιητής?
ΑΧ αχ μου βγαίνει ακόμη έε? Με πήρες χαμπάρι αν και έχω ηρεμησει πιά...Μου μοιάζεις για επαναστάτης
ΑΧ αχ μου βγαίνει ακόμη έε? Με πήρες χαμπάρι αν και έχω ηρεμησει πιά...
Το αμάξι μπορεί να σε αφήσει από βενζίνη, η γυναίκα μπορεί να σε αφήσει για πολλούς λόγους αλλά η κιθάρα δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ!!!!!!!!
Το ήξερα ότι κάποιος θα το πει. Χαχαχαχα...Εκτός και αν ξεμείνεις από χορδές...
Έχουμε και ρεζέρβαΕκτός και αν ξεμείνεις από χορδές...
Έτσι είναι ο σωστός ο παίκτης... Ρεζέρβα στην κιθάρα, ρεζέρβα στο αυτοκίνητο, ελπίζω όχι και στη γυναίκαΈχουμε και ρεζέρβα
Από γυναίκα κι αυτοκίνητο έχω λιμνάσει χρόνια τώραΈτσι είναι ο σωστός ο παίκτης... Ρεζέρβα στην κιθάρα, ρεζέρβα στο αυτοκίνητο, ελπίζω όχι και στη γυναίκα
Έχουμε και ρεζέρβα
Never say never... Keep walking...Από γυναίκα κι αυτοκίνητο έχω λιμνάσει χρόνια τώρα
I hear you...
Έχουν κι αυτές γούστο... :-Κανόνισε τώρα να σου στέλνουν πμ όλα τα εργαζόμενα κορίτσια εδώ μέσα!!!!!!!!!!
Πολλοί δεν φεύγουν ποτέ... Οπότε πάλι καλά... Αν και η γνώμη μου είναι ότι για να περνάς καλά δεν έχει σημασία που και πότε αλλά με ποιον ;)
Κανόνισε τώρα να σου στέλνουν πμ όλα τα εργαζόμενα κορίτσια εδώ μέσα!!!!!!!!!!