iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Οι οικολόγοι πώς το επιτρέπουν;Προσοχή στους εισαγγελείς. Κίνδυνος ευνουχισμού...του ταύρου...
Οι οικολόγοι πώς το επιτρέπουν;Προσοχή στους εισαγγελείς. Κίνδυνος ευνουχισμού...του ταύρου...
ΎμνοςΌλα τ' άλλα , απλά είναι δεύτερα...
Αυτό όμως, δεν με εμποδίζει να μεταλαμπαδεύω ακόμα τη γνώση μου στους νεότερους!
Κάποιος φίλος, στο προσεχές διάστημα θα περάσει εγγυημένα όμορφες στιγμές!
Καλησπέρα αγαπητέ... Πώς είστε;Μουσικές καλησπέρες σε όλους τους φίλους!
Όχι βέβαια,η jaguar έχει χώρο για κάποιο petit η Πόρσε όμως δεν έχει χώρο ούτε γιαΙσχύει και για τις Jaguar, αγαπητέ...
Σας διαβεβαιώ , αγαπητέ, πως δεν έχει χώρο για τίποτα... Έχει όμως μεγάλο καπό. Ξαπλώνεις άνετα επάνω...Όχι βέβαια,η jaguar έχει χώρο για κάποιο petit η Πόρσε όμως δεν έχει χώρο ούτε για
Μετά τις γυναίκες και την κιθάρα η αδυναμία μου είναι τα αυτοκίνητα :-Πολύ ενημερωμένο σας βρίσκω αγαπητέ
Σας διαβεβαιώ , αγαπητέ, πως δεν έχει χώρο για τίποτα... Έχει όμως μεγάλο καπό. Ξαπλώνεις άνετα επάνω...
Πολύ ενημερωμένο σας βρίσκω αγαπητέΌχι βέβαια,η jaguar έχει χώρο για κάποιο petit η Πόρσε όμως δεν έχει χώρο ούτε για
Στρατηγέ μου να μιλάτε με ονόματα για να αποφευχθούν οι συγχίσειςΑν αναφερόμουν στον αδελφό μου τον Βλού, δεν θα έκανα ασφαλώς αναφορές σε "διαφωτισμό νεοτέρων"...
Αλλά βέβαια, μια ζωή στρεψοδίκης, σου έγινε φύσις δευτέρα...
Στρεψοδίκης και εμμονικός! Τι περιμένεις λοιπόν;Αν αναφερόμουν στον αδελφό μου τον Βλού, δεν θα έκανα ασφαλώς αναφορές σε "διαφωτισμό νεοτέρων"...
Αλλά βέβαια, μια ζωή στρεψοδίκης, σου έγινε φύσις δευτέρα...
oh yes!Με αυτή τη σειρά;
Αναφέρομαι στην XK8 E Type (μοντέλο 1996). Άλλα μοντέλα είναι πολύ πιο ευρύχωρα.
Με αυτή τη σειρά;Μετά τις γυναίκες και την κιθάρα η αδυναμία μου είναι τα αυτοκίνητα :-
Είναι δυστυχώς το μόνο που έχω από τα 3Το αμάξι μπορεί να σε αφήσει από βενζίνη, η γυναίκα μπορεί να σε αφήσει για πολλούς λόγους αλλά η κιθάρα δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ!!!!!!!!