iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Χαχαχα... Κι αυτή από Μ αρχίζει ;)Ζαχαρώνει άλλο πιπινάκι τώρα!
Χαχαχα... Κι αυτή από Μ αρχίζει ;)Ζαχαρώνει άλλο πιπινάκι τώρα!
Μην προτρέχετε αγαπητέ …Μόλις επληροφορήθην ότι μέλος του νήματός μας θα περάσει την νύχτα του με κορασίδα, 22 ετών, εκπάγλου καλλονής [ μου απεστάλησαν φωτογρφίες ].
Θα είναι ο πρώτος της πελάτης!!!
Θεωρώ δεδομένη την φόλα που θα φάει αλλά όταν του το είπα, άρχισε να υβρίζει τις επιλογές του νηματοθέτη όπως αυτές φαίνονται στις φωτογραφίες που ο νηματοθέτης αναρτά ...
Καλη τύχη και ούριο αέρα στα πανιά του...Κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα...Μόλις επληροφορήθην ότι μέλος του νήματός μας θα περάσει την νύχτα του με κορασίδα, 22 ετών, εκπάγλου καλλονής [ μου απεστάλησαν φωτογρφίες ].
Θα είναι ο πρώτος της πελάτης!!!
Θεωρώ δεδομένη την φόλα που θα φάει αλλά όταν του το είπα, άρχισε να υβρίζει τις επιλογές του νηματοθέτη όπως αυτές φαίνονται στις φωτογραφίες που ο νηματοθέτης αναρτά ...
Κάποιοι προτιμούν το αρνάκι του γάλακτος, έστω και λίγο ανάλατο, παρά την βραστή γίδα...
Θέλω να πάω από υπερβολική δόση χοληστερόλης!Κάποιοι προτιμούν το αρνάκι του γάλακτος, έστω και λίγο ανάλατο, παρά την βραστή γίδα...
Το ότι η αναφοράς σας αφορά το αντιληφθήκατε αμέσως ...Οι επιλογές του νηματοθέτη δεν είναι βραστές γίδες ...
Θέλω να πάω από υπερβολική δόση χοληστερόλης!
Το ότι η αναφοράς σας αφορά το αντιληφθήκατε αμέσως ...
Εν προκειμένω μάλλον να το βάλει στην τρύπαΚαλη τύχη και ούριο αέρα στα πανιά του...Κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα...
Ο ακατονόμαστος, καλά θα κάνει να περιορίσει τις δημόσιες αναρτήσεις σεσηπών ημιθανών και αποκρουστικών "γυναικών", αλλιώς ο εκφοβισμός θα είναι μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο, μπροστά σε όσα επακολουθήσουν.Το συνεχές bullying σε βάρος του νηματοθέτη είναι ευκόλως αντιληπτό!
Αγαπητοί κύριοι, οφείλουμε να εργαστούμε έστω και για λίγο …
Η ψήφος μου εδόθη, ήδη...
Ψηφίστε,κύριε και αφήστε τις μελλοντολογίες! >
Ο ακατονόμαστος, καλά θα κάνει να περιορίσει τις δημόσιες αναρτήσεις σεσηπών ημιθανών και αποκρουστικών "γυναικών", αλλιώς ο εκφοβισμός θα είναι μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο, μπροστά σε όσα επακολουθήσουν.
Η ψήφος μου εδόθη, ήδη...
Με πμ ψηφίζω?
Αχ οι νέοι!!! Τσεκάρεις την κουκίδα που σε εκφράζει άνωθεν...Με πμ ψηφίζω?