Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
23 μήνες Δοκιμος
Next time να αποφεύγεται τα κεντρικά χοτελια... κύριε borbi μου
Να δουλεύουν και τα μικρά χοτελια τα οικογενειακά!!
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
23 μήνες Δοκιμος
Είναι επειδή την εποχή του Θουκυδίδη υπήρχαν μόνο αγάλματα και όχι φωτογραφίες και κάμερες.
Ναι και επειδη ειναι και δυο μετρα παλικαρι ο μπαγασας ο νηματοθετης ξερετε τι επαθε ο γλυφτης //γλυπτης
μεχρι να τελειωσει το αγαλμα ...ο νηματοθετης μπηκε στο πλυσιμο ( κοντυνε ) και κακογερασε ο γατομουστακος
για αυτο οι ιστορικοι του μελοντος ηταν αδυνατον να τον ταυτοποιησουν ..τρομαρα του
Έχετε δίκαιο! Σταματώ με την τελευταία μου κριτική ...μάλλον!Πολλές αναμνήσεις έχετε τώρα τελευταία... θα μελαγχολήσετε αγαπητέ![]()
Έχετε δίκαιο! Σταματώ με την τελευταία μου κριτική ...μάλλον!
Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεις οτι το νημα χωραει μονο εναν ομορφαντρα
εμενα
Δωξαστε με
Αν και μακριά ακόμη, αρχίζω να βλέπω στον ορίζοντα τις 20000 σελίδες να έρχονται...![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω για την καλύτερη από όλες...Όλοι εμείς, οι γέροντες, ζούμε με τις αναμνήσεις.
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε. Δημιουργήστε καινούριες αναμνήσεις. Πάντα υπάρχει διαθέσιμος χώρος γι΄ αυτές. ;)
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ανακάμψει μετά από ένα δύσκολο χειμώνα.
Η τρίτη γενιά μελών του νήματος εδραιώθηκε για τα καλά!![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω για την καλύτερη από όλες...![]()
Μην αγχώνεσαι. Κι εγώ έχω πάει με 1-2 μοντέλα αλλά το γραφείο τους δεν έχει εδώ κριτικές οπότε μένουν στις προσωπικές μου αναμνήσεις. Φευ...Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω για την καλύτερη από όλες...![]()
Δυστυχώς το Eve whispering έκλεισε γ@@@@το...Να γράψετε.
Όλοι έχουμε γράψει για την καλύτερη.
Ο κ. Excalibur γράφει σχεδόν κάθε εβδομάδα ...
Και που να αρχίσει να γράφει συστηματικά και ο κ. Vlandis4... Θα καταρρεύσει το μπου ...
Κάποιες φορές σκέφτεται να ξεκινήσει και τότε είναι που δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο μπου... Μετά αλλάζει γνώμη και όλα επιστρέφουν στο κανονικό και πάλι... Αλλά μία προφητεία προειδοποιεί ότι κάποτε θα ξημερώσει η μέρα που θα γράψει και τότε όλα θα τελειώσουν μέσα σε έναν κατακλυσμό από likeΝα γράψετε.
Και που να αρχίσει να γράφει συστηματικά και ο κ. Vlandis4... Θα καταρρεύσει το μπου ...
Να γράψετε.
Κάποιες φορές σκέφτεται να ξεκινήσει και τότε είναι που δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο μπου... Μετά αλλάζει γνώμη και όλα επιστρέφουν στο κανονικό και πάλι... Αλλά μία προφητεία προειδοποιεί ότι κάποτε θα ξημερώσει η μέρα που θα γράψει και τότε όλα θα τελειώσουν μέσα σε έναν κατακλυσμό από like![]()
![]()
![]()
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!