Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
.....
.... Χαλαρά πολύ χαλαρά βγήκε ο μέζες..
Εύγε αγαπητέ πσαρα!!
.....
.... Χαλαρά πολύ χαλαρά βγήκε ο μέζες..
Ο φίλος είναι ασυναγώνιστος στην τέχνη του ψαρέματος!!!Εύγε αγαπητέ πσαρα!!
Η ψήφος είναι μυστικήΕγώ αν και άπειρος σχετικά εψήφισα αυτό με τη λαμπάδα που λέει γιατί με άρεσε
Μαλακία έκανα πάλι;Η ψήφος είναι μυστική
Μαλακία έκανα πάλι;
Η ψήφος είναι μυστική
ο θειος ειναι τιμιος....Καλά καλά... :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Φίλε Λιακο ο πορνοθετης μας πρώτα βάζει την ψηφοφορία και μετά λέει τι ψήφισε για να παρασύρει και να επηρεάσει τα μέλη του νήματος...
Αν τα διαβασει με βλέπω για «στέρηση ανάρτησης σχολιασμού εις το νήμα για μια εβδομάδα»
Αυτός έχει το ακαταλόγιστοΚαλά καλά... :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Φίλε Λιακο ο πορνοθετης μας πρώτα βάζει την ψηφοφορία και μετά λέει τι ψήφισε για να παρασύρει και να επηρεάσει τα μέλη του νήματος...
Αν τα διαβασει με βλέπω για «στέρηση ανάρτησης σχολιασμού εις το νήμα για μια εβδομάδα»
Ο νηματοθέτης δεν παρασύρει, καθοδηγεί...Καλά καλά... :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Αυτό είναι όπως λέμε:το αφεντικό δεν κοιμάται, ξεκουράζεταιΟ νηματοθέτης δεν παρασύρει, καθοδηγεί...
Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου φίλε...Αυτό είναι όπως λέμε:το αφεντικό δεν κοιμάται, ξεκουράζεται
....Ο νηματοθέτης δεν παρασύρει, καθοδηγεί...
ο θειος ειναι τιμιος....
Αυτός έχει το ακαταλόγιστο
Ο νηματοθέτης δεν παρασύρει, καθοδηγεί...
Αυτό που συμβαίνει να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα πρέπει να το κοιτάξουμε...Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου φίλε...
Άρθρον 1 . Το αφεντικό έχει δίκιο.
Άρθρον 2 . Το αφεντικό έχει πάντα δίκιο.
Άρθρον 3 . Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος υπάλλ κιηλος έχει δίκιο θα ισχύουν τα άρθρα 1 και 2.
Άρθρον 4 . Το αφεντικό δεν κοιμάται : αναπαύεται.
Άρθρον 5 . Το αφεντικό δεν τρώει : συντηρείται.
Άρθρον 6 . Το αφεντικό δεν πίνει : δοκιμάζει.
Άρθρον 7 . Το αφεντικό δεν φτάνει ποτέ καθυστερημένος : τον καθυστέρησαν.
Άρθρον 8 . Το αφεντικό δεν απουσιάζει ποτέ απ’ τη δουλειά : είναι αναγκαία η παρουσία του αλλού.
Άρθρον 9 . Το αφεντικό δεν διαβάζει ποτέ εφημερίδα στο γραφείο : μελετά και πληροφορείται.
Άρθρον 10 . Το αφεντικό δεν φλυαρεί ποτέ στο γραφείο : έχει σύσκεψη.
Άρθρον 11 . Το αφεντικό δεν δείχνει οικειότητα στην γραμματέα του : απλά την εκπαιδεύει.
Άρθρον 12 . Όποιος μπει στο γραφείο του αφεντικού με προσωπική γνώμη, πρέπει να βγει έχοντας τη γνώμη του αφεντικού του.
Άρθρον 13 . (Το φαρμακερό). Όσο περισσότερο σχολιάζεις το αφεντικό, τόσο λιγότερο κάνεις καριέρα…
Συμβαίνει όλο και πιο συχνά... Ανησυχώ...Αυτό που συμβαίνει να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα πρέπει να το κοιτάξουμε...
Σας ευχαριστώ αγαπητέ....
...... Ο νηματοθετης έχει μελιρυππο λόγο έναντι όλων...
.. ΕΎΓΕ!!
Δεν μας ξεπλένει ο Νιαγάρας αύριοΟμοβροντία «πυρών».... :- :- :- :-
Χαχαχαχαχαχα
Φίλε troubakh είσαι καλό ανηψακι!
Φίλε sithlord είπες μεγάλη αλήθεια!
Φίλε iuakoya θα έκανες για νηματοθετης!
Με βλέπω για 10ημερη στέρηση σχολιασμού... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
εμενα το ονειρο μου ειναι να παρει επιτελους το νημα η ερι...Για να προλάβω τις όποιες σκέψεις να δηλώσω πιστός στρατιώτης και ακόλουθος του νηματοθέτη, δεν εποφθαλμιώ τον θρόνο, εξάλλου είμαι νηματοθέτης σε άλλες σελίδες Μετανοείτε και οι υπόλοιποι αμαρτωλοί διότι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς
Για να προλάβω τις όποιες σκέψεις να δηλώσω πιστός στρατιώτης και ακόλουθος του νηματοθέτη, δεν εποφθαλμιώ τον θρόνο, εξάλλου είμαι νηματοθέτης σε άλλες σελίδες Μετανοείτε και οι υπόλοιποι αμαρτωλοί διότι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυςΔεν μας ξεπλένει ο Νιαγάρας αύριο