blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.769
- Πόντοι
- 26.096
μην μου αγχωνεσαι για αυτα εσυ. πες μας για το κοτοπουλαδικον ; Θα βγάλεις και εταιρικα κοτοστυλο?
μην μου αγχωνεσαι για αυτα εσυ. πες μας για το κοτοπουλαδικον ; Θα βγάλεις και εταιρικα κοτοστυλο?
μην μου αγχωνεσαι για αυτα εσυ. πες μας για το κοτοπουλαδικον ; Θα βγάλεις και εταιρικα κοτοστυλο?Μην διασπάτε την προσοχή σας.
Ρίξτε τα στον κ. Vlandis4 [ ]...
Εγώ για το 4ωρο στην ΑθήναΕρωτήστε τον κ. Vlandis4 [ ] για το αληθές νόημα της αναρτήσεώς μου.
Υ.Γ. Αναμένω πληροφορίες για το μισάωρό σας εδώ σ΄ εμάς ...
Εσεις εχετε ποιο πολλα μαλια απο μένα ...
δεν θα τολμουσα ποτε να σας ειρωνευθω ..πολυχρονεμένε μας
στα 50 δεν λεγεσαι παληκαρακι φιλε μου, αλλά γερος εκτος αν εισαι ο μπραντ πιτ. Οποτε εκει μετρας γενικωςΠαληκαράκι 50 ετών ήμουν τότε ...
Εταιρική αλυσίδα ετοιμάζει, Μπλιζάκι Fried Chicken! MFCμην μου αγχωνεσαι για αυτα εσυ. πες μας για το κοτοπουλαδικον ; Θα βγάλεις και εταιρικα κοτοστυλο?
στα 50 δεν λεγεσαι παληκαρακι φιλε μου, αλλά γερος εκτος αν εισαι ο μπραντ πιτ. Οποτε εκει μετρας γενικως
Τι να φάγω σημερις ; γεμιστα κολοκυθακια; ψητο μπριζολακι; αυγα ; φασολακι; Θεε μου τι αδιέξοδον !
εγω για το οκταωρο στα ΓιαννιτσαΕγώ για το 4ωρο στην Αθήνα
Στο ημερήσιο μενού ειδικεύετε ο signore Άγιος. Που είναι σήμερα;Τι να φάγω σημερις ; γεμιστα κολοκυθακια; ψητο μπριζολακι; αυγα ; φασολακι; Θεε μου τι αδιέξοδον !
τι ωραια που τα λες βλου βλου μουΕταιρική αλυσίδα ετοιμάζει, Μπλιζάκι Fried Chicken! MFC
Always on time!Το σημερινό σιτηρέσιο στο γηροκομείο Αθηνών.
Πρωινό: Αυγά ποσέ
Δεκατιανό: Αυγόφετα
Μεσημεριανό: Κοτομπουκιές με πράσινη σαλάτα
Βραδινό: Κοτόσουπα αυγολέμονο.
κοτοψηφοφορια?Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σας, κυρία.
Στην ψηφοφορία μας ψηφίσατε;;;
τι ωραια που τα λες βλου βλου μου
χμ.. εσύ που ειδικεύεσαι
χμ.. εσύ που ειδικεύεσαιΣτο ημερήσιο μενού ειδικεύετε ο signore Άγιος. Που είναι σήμερα;
Απλό, εξειδίκευση σημαίνει να γνωρίζουμε περισσότερα για λιγότερα πράγματα. Εγώ λοιπον, ο ειδήμων, γνωρίζω τα πάντα για το τίποτα!χμ.. εσύ που ειδικεύεσαι