ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Τελικά τώρα καταλαβαίνουμε πως η προπαγάνδα του Εθνικοσοσιαλισμού είχε τόση απήχηση ...
Τελικά τώρα καταλαβαίνουμε πως η προπαγάνδα του Εθνικοσοσιαλισμού είχε τόση απήχηση ...
Ο Σουδανός που ειχατε χθές τι εγινε ? τα εφτυσε ???
Όχι υπό Σουδανού;
Ναι αλλά έπρεπε να αποτίσω φόρο τιμής σε μια εξέχουσα ιστορική προσωπικότητα.
Μία διαπραγμάτευση θα μας σώσει...Ο Σουδανός έχει αναλάβει τον κ. Excalibur.
Ναι αλλά έπρεπε να αποτίσω φόρο τιμής σε μια εξέχουσα ιστορική προσωπικότητα.Και το άβαταρ του κ. Vlandis4 [] να βάζατε, εξίσου κατανοητή θα ήτο η ανάρτησίς σας, κύριε.
Ο Σουδανός έχει αναλάβει τον κ. Excalibur.
γιατι μου κανεις κωλοδάχτυλο; θελεις να σε δω καμια μερα οξω και σου κανω κωλοδαχτυλα; κανονισε
Το αυτό πρέπει να ισχύει και διά τους 'δανειζόμενους' οπώρας!
Ερώτηση που έγινε στην αγροφυλακή του νησιού μας κάλυψε πλήρως για τις ποινές που υπάρχουν στους «δανειζόμενους» οπώρας:
- Εάν τα σύκα είναι «ώριμα» δεν υπάρχει καμμία ποινή
(διότι θα πήγαιναν χαμένα η θα τα έστελναν στην μαρμελαδοποια blizardeye ΟΕ)
- Εάν τα σύκα καταναλωθούν επιτόπου είναι δύσκολο για τις αρχές να το εξακριβώσουν
(παρά μόνο με δακτυλοσκόπηση :thebigfinger
- Εάν σε πιάσουν με τα σύκα ανα χείρας τότε και μονο τότε την έβαψες![]()
( θα σε γαμησουν δυο μιλφορωσιδια που μένουν απενταντι από την συκιά του παππού του Νικόλα)
Αυτααααααα....
Πιστεύω σας κάλυψα πλήρως!![]()
γιατι μου κανεις κωλοδάχτυλο; θελεις να σε δω καμια μερα οξω και σου κανω κωλοδαχτυλα; κανονισε![]()
Ερώτηση που έγινε στην αγροφυλακή του νησιού μας κάλυψε πλήρως για τις ποινές που υπάρχουν στους «δανειζόμενους» οπώρας:
- Εάν τα σύκα είναι «ώριμα» δεν υπάρχει καμμία ποινή
(διότι θα πήγαιναν χαμένα η θα τα έστελναν στην μαρμελαδοποια blizardeye ΟΕ)
- Εάν τα σύκα καταναλωθούν επιτόπου είναι δύσκολο για τις αρχές να το εξακριβώσουν
(παρά μόνο με δακτυλοσκόπηση :thebigfinger
- Εάν σε πιάσουν με τα σύκα ανα χείρας τότε και μονο τότε την έβαψες![]()
( θα σε γαμησουν δυο μιλφορωσιδια που μένουν απενταντι από την συκιά του παππού του Νικόλα)
Αυτααααααα....
Πιστεύω σας κάλυψα πλήρως!![]()
σου γαμησω αν μου βριζεις μπουταρηΔιότι αμέσως υιοθετήσατε την σε βάρος του νηματοθέτη προπαγάνδα αυτών που ασκούν bulllying σε βάρος του νηματοθέτη.
Επίσης και επειδή είμεθα στο νήμα της ειλικρινείας και της αληθείας οφείλω να είπω ότι προ μερικών ημερών υπήξα στο Δημαρχείο του Δημάρχου σας και - αφήνοντας ασχολίαστη την επί 50 λεπτά αναμονή μου έξω από γραφείο - εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από το εκεί εργαζόμενο υπαλληλικό προσωπικό καίτοι η διεκπεραίωσις της πολυπλόκου υποθέσεώς μου διήρκεσε πλέον των 90 λεπτών.
Αφήνω στην φαντασία σας τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία εστόλισα τον Δήμαρχό σας κατά την διάρκεια της αναμονής μου.
σου γαμησω αν μου βριζεις μπουταρη![]()
![]()
![]()
![]()
σου γαμησω αν μου βριζεις μπουταρη![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα ειναι για στραπονιασμα ..θα ερθει ο νηματοθέτης θα αγορασει σύκα απο το μανάβη
και θα γυριζει γυρω γυρω απ τη συκία μεχρι να τον πιασουν
![]()
![]()
![]()
Αμα ειναι για στραπονιασμα ..θα ερθει ο νηματοθέτης θα αγορασει σύκα απο το μανάβη
και θα γυριζει γυρω γυρω απ τη συκία μεχρι να τον πιασουν
![]()
![]()
![]()
Aδεια για το κοταδικο εε την πτηνοτροφικη μοναδα ηθελα να πω, πηγες να βγαλεις τυπε?