iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Next year!!!Λίγο νωρίτερα έπρεπε η ποινική δίωξη
Next year!!!Λίγο νωρίτερα έπρεπε η ποινική δίωξη
Κορυφαίος αξιολογητής το λιμενικό δηλαδή![]()
Λίγο νωρίτερα έπρεπε η ποινική δίωξηΕπιτέλους! Πάμε για πρωτιά στην Eurovision!!!
Ναι, γιατι εσεις ειστε βιζιτα...εγω ψαχνω μια αλλοδαπη να μου πουλαει ερωτα και εγω να την κυκλοφορω και να βγαζω γουστα μεχρι να με παρατησει αφραγκο, αστεγο και κωλογερο σε κανα παγκακι, αναπολωντας τις χαρουμενες στιγμες..
.............Δεν γνωριζω αγαπητε ...απο ποινες της αγροφυλακης ( αν υφισταται ακομη )
Αλλα το αγαπητο λιμενικο .....ξερω οτι γαμει και δερνει ....
Κοτοχαιρετισμούς σε ολους. Σας γράφω απο την νέα μου θέση αντιπροέδρου της κοτοβιομηχανίας του μπλιζακιου με σήμα το κοτάκι![]()
Καλά κάνουν... Οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται αλλιώς δεν είναι κανόνεςΜια χαρα παιδια ειναι ...
αρκει να μην κανεις μαλακιες μαζι τους
Φιλος που το ξεσκισε μια μερα με τα ψαρια ..τον τσιμπησαν εφαγε 1700 προστιμο
τον αλλον τον σταματανε μια μερα του λενε δευτερη αγκυρα ..λεει δεν εχω ..να πας να παρεις του λενε ευγενικα
σε μια βδομαδα τον σταματανε παλι για ελεγχο ..πηρες δευτερη αγκυρα ..οχι ..πλωτη εχεις οχι ..παρε 1500 να μαθεις ...να εχεις
Καλά κάνουν... Οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται αλλιώς δεν είναι κανόνες![]()
Δεν τους δανειζομαστε κυριε. Τους χυμους τους γευομαστε μονο.Το αυτό πρέπει να ισχύει και διά τους 'δανειζόμενους' οπώρας!
Σίγουρα μιλάμε για φρούτα;Δεν τους δανειζομαστε κυριε. Τους χυμους τους γευομαστε μονο.![]()
Δεν τους δανειζομαστε κυριε. Τους χυμους τους γευομαστε μονο.![]()
πωθ?Τελικά τώρα καταλαβαίνουμε πως η προπαγάνδα του Εθνικοσοσιαλισμού είχε τόση απήχηση ...
Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κανόνες για το εν λόγω θέμα; Αν όχι, να συσταθεί ειδική επιτροπή μελέτης και ψήφισης σχετικού νόμου...Το αυτό πρέπει να ισχύει και διά τους 'δανειζόμενους' οπώρας!
Κοτοχαιρετισμούς σε ολους. Σας γράφω απο την νέα μου θέση αντιπροέδρου της κοτοβιομηχανίας του μπλιζακιου με σήμα το κοτάκι![]()
Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κανόνες για το εν λόγω θέμα; Αν όχι, να συσταθεί ειδική επιτροπή μελέτης και ψήφισης σχετικού νόμου...
Η ποινή είναι ανασκωλοπισμός υπό Αιθίοπος λαθρομετανάστου.
Υ.Γ. Για να μην μας λέει η κα. Έριναλ ότι δεν σεβόμεθα τους λαθρομετανάστες ...
Όχι υπό Σουδανού;Η ποινή είναι ανασκωλοπισμός υπό Αιθίοπος λαθρομετανάστου.
Υ.Γ. Για να μην μας λέει η κα. Έριναλ ότι δεν σεβόμεθα τους λαθρομετανάστες ...