blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.769
- Πόντοι
- 26.096
νταξ με αυτη την λογικη ολοι ειδικεύεστε στο σεξ μην λες χαζα
Μόνο τον κ. Vlandis4 [ ] όμως τα μέλη αποκαλούν < Δάσκαλο >!
Ε, οχι και τιποτα το σεξΑπλό, εξειδίκευση σημαίνει να γνωρίζουμε περισσότερα για λιγότερα πράγματα. Εγώ λοιπον, ο ειδήμων, γνωρίζω τα πάντα για το τίποτα!
Ε, οχι και τιποτα το σεξ
Παει για μεγαλυτερη εξειδικευση; Ας του ευχηθουμε καλη τυχηΔεν θα σας απαντήσει.
Έκλεισε για δίωρο και μάλλον έχει φύγει ... Θα προσπαθήσει να βγάλει τα προχθεσινά σπασμένα ...
Παει για μεγαλυτερη εξειδικευση; Ας του ευχηθουμε καλη τυχη
Μην τον ακούς τον φαφλατά φίλε μου, εργάζομαι σκληρά.Παει για μεγαλυτερη εξειδικευση; Ας του ευχηθουμε καλη τυχη
Οταν γερασει τελικα, ο ανθρωπος, το μυαλο του ειναι συνεχωςΜην τον ακούς τον φαφλατά φίλε μου, εργάζομαι σκληρά.
Μην τον ακούς τον φαφλατά φίλε μου, εργάζομαι σκληρά.
Εμενα παντως μου συστησε αματουρι που στο χωριο του παραγουν βοτκα Και απο την μικρη περιγραφη που μου εδωσε, υπαρχουν οι προυποθεσεις για πολυ καλο κοκτειλ.
εσυ να τα βλέπεις αυτα ....
Και τι να κάνω εγώ;;;
Ο κ. Vlandis4 τα απολαμβάνει. Εγώ τι δουλειά έχω με όλα αυτά;;;
Η Μ ....δεν εχει καμια φιλενέδα να μας γνωρίσεις ..????
Όταν γνωρίσω την Μ, τότε θα δω εάν έχει φίλες.
Ερωτήστε εξάλλου τον κ. Vlandis4, που αναφέρεται συνέχεια σ΄ αυτήν ...
Έχω φωτογραφίες της αλλά και το τηλέφωνο της και άλλα στοιχεία. Αν θέλει ας συνεχίσει τιςΣε τρωει ο Κωλαρακος σου ?????
οχι πες μου ???
Μηπως θες να το ξανασκεφτεις λιγουλάκι ?
Vlandis ....o νηματοθέτης λεει οτι λεμε μαλακιες και οτι η Μ ειναι ανύπαρκτο προσωπο .....
Έχω φωτογραφίες της αλλά και το τηλέφωνο της και άλλα στοιχεία. Αν θέλει ας συνεχίσει τις