κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.112
- Πόντοι
- 19.795
Ετυχε μια (κωλογρια) στο τοσο. Μη το κανουμε θεμα τωρα.Προχθες γαμησες ..παλι θες ??? αχορταγος εισαι !!!!
Ετυχε μια (κωλογρια) στο τοσο. Μη το κανουμε θεμα τωρα.Προχθες γαμησες ..παλι θες ??? αχορταγος εισαι !!!!
Την αλλη βδομαδα θα ειμαι για λιγες μονο ωρες Αθηνα. Αμφιταλαντευομαι αυτη τη φορα μεταξυ ελαιοτριβειου και κωλγκερλιου.Ναι αυτο λεω και εγω...
Να μην βαλουμε ουτε τα τοπικα προιοντα ουτε τα ηδονοτριβεια στο λογαριασμο...γιατι θα τον χασουμε στο τελος
Την αλλη βδομαδα θα ειμαι για λιγες μονο ωρες Αθηνα. Αμφιταλαντευομαι αυτη τη φορα μεταξυ ελαιοτριβειου και κωλγκερλιου.
Εχεις καμμια ιδεα για κανενα κωλογκερλι καλο;
Απλά έχω τις διαστροφουλες μου και με ενδιαφέρουν οι συζητήσεις σας(καθότι τσεκαρα αρκετές από τις κριτικές σας)
Που'σαι συ Καρντάσι;Καλησπέρα στην παππουδοχώρα, μου λείψατε τρελά αγόρια!
Από αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες, το νήμα αντέχει και οι παππούληδες ζουν και βασιλεύουν!
![]()
Δηλ. εμεις ειμαστε διαστροφικοι; :S Οσον αφορα τα εσκορτς και τα μασσαζοτριβεια ειναι γιατι στην ηλικια μας τον θελουμε τον χρονο μας για να μας σηκωθει. Τα μπουρδελα τα ειχαμε φαει με το κουταλι οταν ειμασταν νεοι.Απλά έχω τις διαστροφουλες μου και με ενδιαφέρουν οι συζητήσεις σας(καθότι τσεκαρα αρκετές από τις κριτικές σας)
Εχθές υπόγραψαν την συμφωνία, σήμερα σε ξενοδοχείο της Λευκάδας δώσανε καινούργιο διαβατήριο.Συμπέρασμα...όλα ήταν προσυμφωνημέναΘα έρθουν κι άλλες τώρα που γίναμε φίλοι![]()
![]()
![]()
Και είμεθα και κλασάτοι όσο να'ναιΔηλ. εμεις ειμαστε διαστροφικοι; :S Οσον αφορα τα εσκορτς και τα μασσαζοτριβεια ειναι γιατι στην ηλικια μας τον θελουμε τον χρονο μας για να μας σηκωθει. Τα μπουρδελα τα ειχαμε φαει με το κουταλι οταν ειμασταν νεοι.![]()
Απλά έχω τις διαστροφουλες μου και με ενδιαφέρουν οι συζητήσεις σας(καθότι τσεκαρα αρκετές από τις κριτικές σας)
Μην το λες αυτό φίλε... Γίνεσαι καχύποπτος. Χαχαχα...Εχθές υπόγραψαν την συμφωνία, σήμερα σε ξενοδοχείο της Λευκάδας δώσανε καινούργιο διαβατήριο.Συμπέρασμα...όλα ήταν προσυμφωνημένα![]()
Ε, ναι, όχι ό,τι κι ό,τι μόνο ποιότης...Και είμεθα και κλασάτοι όσο να'ναι![]()
Καλησπέρα... Πού ακριβώς είναι το εδώ κάτω;[quote Οσον αφορα τα εσκορτς και τα μασσαζοτριβεια ειναι γιατι στην ηλικια μας τον θελουμε τον χρονο μας για να μας σηκωθει. Τα μπουρδελα τα ειχαμε φαει με το κουταλι οταν ειμασταν νεοι.
Ξέρεις πόσο ωραία είναι να ξέρεις ότι έχεις επιλογές! Εμείς εδώ κάτω έχουμε πήξει στα τραβελια!
Ούτε μια κότα έστω στρουμπουλη δεν βρίσκεις.
Καλησπέρα σας
Που'σαι συ Καρντάσι;![]()
Εκεί που βρίσκεται η υπερήφανη Γέφυρα ΤρικουπηΚαλησπέρα... Πού ακριβώς είναι το εδώ κάτω;
Ωραίες εποχές... Τότε που φτιάχναμε μεγάλα έργα... Τώρα ούτε μια λακούβα δεν μπορούμε να βουλώσουμε...Εκεί που βρίσκεται η υπερήφανη Γέφυρα Τρικουπη
Εδώ γύρω φιλαράκι, επιβιώνω.
Αφού είμαι εδώ και γράφω, όλα καλά.
Σωστό κι αυτό. Άλλοι την έφτιαξαν, άλλοι έβαλαν τα λεφτά, εμείς το πολύ πολύ να κάνουμε καμια κατάληψη στη γέφυραΌχι εμείς οι Γάλλοι αχαχαχαχα.
Εμείς μόνο ξεβουλωνουμε...αχαχαχα