Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Είσθε ξεδιάντροπος και αισχρός εν ταυτώ!
Γιατι ? επειδη ειπα οτι η μαεστος ειναι καυλιαρα ?
Είσθε ξεδιάντροπος και αισχρός εν ταυτώ!
Κτηνοτροφική η ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ?
θα με στειλετε αδιαβαστο εσεις ....
Γιατι ? επειδη ειπα οτι η μαεστος ειναι καυλιαρα ?
Εσείς δεν είστε αυτός που μου μήνυσε να μην ξαναγράψω για πτηνά;;;
Σκέτη σιλικόνη είναι ... και μπότοξ ...
Ένα πείραμα ήταν. Ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος να δεχθεί τέτοια κείμενα. Υπάρχουν άλλωστε και τα προσωπικά βιώματα του κάθε ένα μας, που πιθανώς δρουν πολύ απωθητικά και σε πολλούς.
Θα ασχοληθώ μ΄εσάς και τον κ. Vlandis4 στην επόμενη κριτική μου ...![]()
![]()
![]()
ναι καλα ....
κοιτα αμα δεν την θελεις εσυ ..την θελω εγω ...
να της δωσω την ...μπακεταμου να διευθυνει την ορχήστρα
Λείπουν οι πρωτότυπες κριτικές... Οπότε κάθε πείραμα είναι καλοδεχούμενο να σπάει λίγο η μονοτονία του άνοιξα την πόρτα, έκανε ντουζ, της έριξα δύο και τη χαιρέτισαΈνα πείραμα ήταν. Ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος να δεχθεί τέτοια κείμενα.
Σίγουρα έχετε γράψει καλύτερες κριτικές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλή.
Διαφωνώ στο σημείο «ο κόσμος δεν είναι έτοιμος», εμένα μου αρέσουν οι νταρκίλες
![]()
Λείπουν οι πρωτότυπες κριτικές... Οπότε κάθε πείραμα είναι καλοδεχούμενο να σπάει λίγο η μονοτονία του άνοιξα την πόρτα, έκανε ντουζ, της έριξα δύο και τη χαιρέτισα![]()
![]()
![]()
Ένα πείραμα συγγραφής, που ήθελα να δοκιμάσω, ήταν ... Για να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος που θα την αναγνώσει. Φαντάζομαι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους πάγωσαν ...
Δεν αδίκησα πάντως την εργαζομένη.
Δεν έχει κανένα ντέρμπι πάντως...Τι αγώνες έχει σήμερα;;;
Εννοώ τον πολύ κόσμο.
Πιστεύω ότι μία τέτοια κριτική την διάβασαν - εκτός από εσάς - 3 ή 4 μόλις ακόμη άτομα χωρίς να νιώσουν άσχημα. Και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζω αυτά τα 3 ή 4 άτομα ποίοι είναι. Τα ταμπού είναι δυσθεώρητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση [ επαναλαμβάνω ] ότι παίζουν ρόλο και τα προσωπικά βιώματα του κάθε ένα μας. Εγώ περίμενα και αρνητικά σχόλια αλλά δεν υπήρξαν τουλάχιστον φανερά και μπράβο στον κ. Excalibur που το έφερε στην επιφάνεια.
Δεν αναφερομαι στο καφαλαιο "ταμπου" και δεν σχολιαζω που θετει ο καθε ενας το "οριο" απολαυσης
Υποκειμενικά ο ερωτας ειναι συνδεδεμένος με τη απολαυση της ζωής ...
Αν και φιλοσοφικά εχω δεχθει την ιδεα του θανάτου ...εξακολουθει να με απωθει η να το πω ποιο απλα να μην δενει ( υποκειμενικα / βιωματικα ) με οσα εγω μπορω να αποδεχθω
To Glamour ή το Athens Diva σας ενδιαφέρει;Τι αγώνες έχει σήμερα;;;
Νικοβλαντής VS Cristina2 στις 18.00
Ζεμπούλης VS Ζήνα στις 21.00
Ισπανία - Ρονάλντο ;)Οι όμιλοι είναι βαρετοί. Μονο το Ισπανία Πορτογαλία άξιζε ...
To Glamour ή το Athens Diva σας ενδιαφέρει;