blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν έχει κανένα ντέρμπι πάντως...
Οι όμιλοι είναι βαρετοί. Μονο το Ισπανία Πορτογαλία άξιζε ...
Δεν έχει κανένα ντέρμπι πάντως...
Τι αγώνες έχει σήμερα;;;
Έτσι είναι και πολύ περισσότερο να συνδυάζεται ο ψαλμός του θανάτου με την γενετήσια πράξη που είναι η αρχή της ζωής ...
Συμβαδίζουν βλέπω με το πρόγραμμα του μουντιάλ![]()
Με τι κριτήριο θα βγει ο νικητής;Στο τέλος θα απονεμηθεί και κούπα.![]()
Δυστυχως ουτε ο χωρος ειναι καταληλος ουτε ο χρονος επαρκει να τα αναλυσουμε ...
που εισαι ρε Popov ?????
Τι αγώνες έχει σήμερα;;;
Να δεις Survivor ...
Έτσι είναι και πολύ περισσότερο να συνδυάζεται ο ψαλμός του θανάτου με την γενετήσια πράξη που είναι η αρχή της ζωής ...
Με τι κριτήριο θα βγει ο νικητής;
Δεν είμαι ο κ. raopau ...
Εννοώ τον πολύ κόσμο.
Πιστεύω ότι μία τέτοια κριτική την διάβασαν - εκτός από εσάς - 3 ή 4 μόλις ακόμη άτομα χωρίς να νιώσουν άσχημα. Και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζω αυτά τα 3 ή 4 άτομα ποίοι είναι. Τα ταμπού είναι δυσθεώρητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση [ επαναλαμβάνω ] ότι παίζουν ρόλο και τα προσωπικά βιώματα του κάθε ένα μας. Εγώ περίμενα και αρνητικά σχόλια αλλά δεν υπήρξαν τουλάχιστον φανερά και μπράβο στον κ. Excalibur που το έφερε στην επιφάνεια.
Αποκλειστική φωτογραφία από τον τελικόΜε το : όποιος καταφέρει να μείνει ζωντανός.
Θα έρθουν κι άλλες τώρα που γίναμε φίλοιΕγω ποτε θα γαμησω; Φυγανε και οι Σκοπιανες, ηρθανε Σλοβακες, θα πηξει το ματι μας στους κωλους και το χερι μας στην![]()
Εγω ποτε θα γαμησω; Φυγανε και οι Σκοπιανες, ηρθανε Σλοβακες, θα πηξει το ματι μας στους κωλους και το χερι μας στην![]()
Ετυχε μια (κωλογρια) στο τοσο. Μη το κανουμε θεμα τωρα.