Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
[/quote]
όχι ρε σειρά,για τον αναλάκια λέω![]()
Εγω νομιζω οτι με το που ειδε το εργαλειο του vlandis
τρομαξε και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια
όχι ρε σειρά,για τον αναλάκια λέω![]()
Επιτρέψτε μου να σχολιάσω:κλειδαράδες my ass!
Απλώς κάποιοι έχουν πολύ ζωηρή φαντασία,thats all![]()
Τα λεφτά όμως δεν ξέχασε να τα πάρει![]()
Ναι αλλα για να δουμε η κριτικη του Vlandis ποσο θα στοιχισει ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε λάθος άνθρωπο πούλησε τρελα
Δεν ήξερες.... δεν ρώταγες.....
Εδώ ρε φίλε οι τσιπηδες ενός γραφείου βγάλανε φρι φακ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί αντί να τα ξεχωρίσουνΚανονικα το γραφειο για να εξιλεωθει επρεπε να εχει καλεσει τον Δασκαλο , να εχει κανει δημοσια χαρακιρι και να του στελνει για τον επομενο μηνα FoC μια κορασιδα της επιλογης του για ενα 2ωρο
Κανονικα το γραφειο για να εξιλεωθει επρεπε να εχει καλεσει τον Δασκαλο , να εχει κανει δημοσια χαρακιρι και να του στελνει για τον επομενο μηνα FoC μια κορασιδα της επιλογης του για ενα 2ωρο
Εδώ ρε φίλε οι τσιπηδες ενός γραφείου βγάλανε φρι φακ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί αντί να τα ξεχωρίσουν![]()
και μετα ...ξυπνησες ....
Συμφωνώ απολύτως!!!
Δια την σεξουαλικη οδύνη που πέρασε!!
Και σε εμάς τους συμπάσχοντες σε κάθε ραντεβού με κορίτσια του εν λόγω γραφείου τα κορίτσια να τα ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!!
Και αμα τους πεις ευχαριστω παιδια δεν θελω ..ναστε καλα
εγω θελω να πλερωσω ..ειμαι λεφτας ....
...μπορει να σε βαλουν και μαυρη λιστα![]()
![]()
Ασε με να νιώσω έστω και για λίγο. «Your Lover”
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κοτάκι το παρατηρήσατε στην κριτική μου; Στο νου μου σας είχα!
Συγνωμη ρε φιλε ..δε μου το ειπες ...
Οτι πεις εσυ ..δεν χαλαμε χατηρια ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας ξαπλώσω λίγο .... μπορεί να δω κανενα «your lover” όνειρο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας ξαπλώσω λίγο .... μπορεί να δω κανενα «your lover” όνειρο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή η ευγενής άμιλλα όμως με ξεπερνάειΚαλησπέρα στο νήμα που συμπάσχει! Σήμερα που διαβάζω σχετικά, το διασκεδάζω κιόλας.
Στην κριτική του φίλου συναγωνιστή, για λόγους αρχής, δε θα αναφερθώ. Κατά τα λοιπά, ούτε η πρώτα φόλα είναι και δυστυχώς ούτε η τελευταία αναμένεται ...
Με θεωρείς τόσο βαρβάτο; Ούτε ο πορνοθέτης δε θα με παρουσίαζε έτσι!Πρωι-πρωι κυριε, με την τσιμπλα στο ματι, ενημερωνομαι απο αυτο εδω το νημα, οτι εχει αναρτηθει κριτικη σας. Πηγα και εκανα λαικ στην πρωτη κριτικη που αφορουσε την κοπελα. Μετα την διαβαζω και λεω, κατι δεν καταλαβα καλα ο κυριος Βλαντης περασε καλα, και κατι αλλο θα εννοει με τις φολες, απο καποιο επεισοδιο που εχω χασει. Τωρα διαβαζοντας, το νημα καταλαβα οτι εκανα λαθος.