blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημερα![]()
Σας θυμίζω ότι μετά τις 12 στο νήμα μας λέμε καλησπέρα.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Καλημερα![]()
Τα διάβασα!!!
Αν την είχες βαφτίσει (την μασέλα) σε σαμπάνια μπορεί να είχες καλύτερα αποτελέσματα!
Δεν είδες ο εραστής πως τα κατάφερε...
Δεν γαμιόμαστε λεω εγώ!
Έχω επισημάνει προ μηνών για τον παίκτη που κερνάει σαμπάνια όλα τα κορίτσια και τα πηδάει από πίσω... Λέμε τώραΔεν πιστεύω την δεύτερ γυφτοβουλγαρακιη κριτική που ανέβηκε και μάλιστα τόσο άμεσα μετά την κριτική του κ. Vlandis4 [].
Καρφωτή είναι για να απαλύνει τις εντυπώσεις.
Αυτά ας τα πούνε στους χθεσινούς. Ούτε την ξεκλείδωσε ούτε τίποτε. Αμφιβάλλω εάν είδε την κοπέλα ζωντανά.
..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........... άγαπητέ, σύμπτωση έπαναλαμβομένη παύει νά είναι σύμπτωση.........
..........Η ποινή για τέτοια λάθη είναι πεοθηλασμοςμακρας διάρκειας απο βυζοφορουσα
τρυφερα υπαρξη μεχρι καταποσεως
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε και μικρό καλάθι!!!
Έχω επισημάνει προ μηνών για τον παίκτη που κερνάει σαμπάνια όλα τα κορίτσια και τα πηδάει από πίσω... Λέμε τώρα![]()
Εγώ αδερφέ δεν πιστεύω λέξη από τις κριτικές αυτέςΣειρουλα να σου πω
Τα 2 τελευταια κοριτσια που κερασα σαμπανια ( γιατι ετσι γουσταρα ) ..ειχαν στις υπηρεσιες "κουλουράκι" για το οποιο και κατέβαλα κανονικά το αντιτιμο
Δεν μου το εκαναν "δωρο" η επειδη τις "ξεκλειδωσα " να μαρτυς μου ο Kostakis 27
Έχω επισημάνει προ μηνών για τον παίκτη που κερνάει σαμπάνια όλα τα κορίτσια και τα πηδάει από πίσω... Λέμε τώρα![]()
όχι ρε σειρά,για τον αναλάκια λέωΤι δεν πιστευεις τις κριτικές της σειρας σου ?????![]()
![]()
![]()
Η κριτική του κου Βλανδή μου θύμισε φόλα προ αρκετών μηνών όπου η εργαζόμενη εκοιμήθη ενώ εγώ προσπαθούσα να ξεκινήσω κατάσταση![]()
Ε δεν την ξεκλειδωσες και εσυ ..για αυτο
κουδουνι χτυπησες ?????
Εγώ αδερφέ δεν πιστεύω λέξη από τις κριτικές αυτές![]()
Ε δεν την ξεκλειδωσες και εσυ ..για αυτο
κουδουνι χτυπησες ?????
Επιτρέψτε μου να σχολιάσω:κλειδαράδες my ass!Μήπως οι μεγαλύτεροι γαμιαδες είναι τελικά οι «κλειδαράδες»;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λεφτά όμως δεν ξέχασε να τα πάρειΕγω νομιζω οτι με το που ειδε το εργαλειο του vlandis
τρομαξε και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια