Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Σήμερα, δεν σου έκατσε ακόμη. Χτες;
Εχθές δεν είχαμε αξιαγαμητη πελάτισσα εις τα «ρουμς του λέτ»..
Οποτε φορτώνουμε δυνάμεις για απόψε
Σήμερα, δεν σου έκατσε ακόμη. Χτες;
Καλησπέρα σεφ!!
Δεν έχουμε όλοι συνουσιαστει...
προς το παρόν ζεσταίνουμε το εργαλείο
Ευελπιστούμε να συνουσίαστουμε τις βραδινές ώρες με ελβετικό προϊόν
Γιατί το λέτε αυτό? Και οι συνουσιαζομενοι έχουν ψυχή! Καλησπέρα.Πως φαίνονται οι ευτυχισμένοι όταν έχουν συνουσιαστεί...
Καλησπέρα σας!
http://[URL unfurl="true"]www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2015/05/tyraki.jpg[/img[/URL]]
Emmentaler;
[/quote]
Ακριβώς Άγιε :hi:
Emmentaler from Geneva! :fuck2:
Σχεδον συγκατοικουμεΓια Ρωτα τον Κωλο γερο να σου πει ποσο κοντα μενουμε ...
Οχι ρωτα ....
Εσεις και μια πλατεία να τρέξω γύρω - γύρω δεδικαιωμένος θα αισθάνεστε![size=30pt]Ο νηματοθέτης δεδικαίωται![/size]
Δύο γύρους ο κ. Vlandis4 σε 35 λεπτά και μάλιστα υπό τις συνθήκες, που - αγανακτισμένος - περιγράφει στην κριτική του. Δηλαδή χαλαρά θα έφθανε τους 4 σε μία ώρα. Που δηλαδή να μην ήταν κομοδίνο η εργαζομένη ... 5- 6 γύρους στα 60 λεπτά θα έριχνε!
Τι σας φαίνεται περίεργο; Το έχει ξανα κάνει...[size=30pt]Ο νηματοθέτης δεδικαίωται![/size]
Δύο γύρους ο κ. Vlandis4 σε 35 λεπτά και μάλιστα υπό τις συνθήκες, που - αγανακτισμένος - περιγράφει στην κριτική του. Δηλαδή χαλαρά θα έφθανε τους 4 σε μία ώρα. Που δηλαδή να μην ήταν κομοδίνο η εργαζομένη ... 5- 6 γύρους στα 60 λεπτά θα έριχνε!
Το κοτάκι το παρατηρήσατε στην κριτική μου; Στο νου μου σας είχα!Καλημέρα.
Τίποτε που να έχει σχέση με τον κ. Vlandis4 δεν μου φαίνεται περίεργο.
Θαυμασμός είναι και μάλιστα ανυπόκριτος!
Τι σας φαίνεται περίεργο; Το έχει ξανα κάνει...
Αφού αρχίσαμε να μετράμε και τις μαλακίες, θα γεμίσουμε πρωταθλητές εδώ μέσα!Εσεείς φταίτε! Τον ματιάσατε και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τον ζηλεύετε; Αφού και εσείς μια χαρά μύστης δυνατός είστε. Επειδή ρίχνει ένα παραπανώ από εσάς; (τέσσερα αυτός τρια εσείς)
Καλημέρα grandmother fuckers....
Εσεείς φταίτε! Τον ματιάσατε και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τον ζηλεύετε; Αφού και εσείς μια χαρά μύστης δυνατός είστε. Επειδή ρίχνει ένα παραπανώ από εσάς; (τέσσερα αυτός τρια εσείς)Καλημέρα.
Τίποτε που να έχει σχέση με τον κ. Vlandis4 δεν μου φαίνεται περίεργο.
Θαυμασμός είναι και μάλιστα ανυπόκριτος!
Αυτό θα ήταν το επόμενο σχόλιο που θα έκανα. Αλλά κάνει τον Κινέζο ο κοτοθέτης.Το κοτάκι το παρατηρήσατε στην κριτική μου; Στο νου μου σας είχα!
Καλημέρα αγαπητέ. Και χωρίς το κενό, υπάρχει επιχειρηματικό μάλιστα κοινό, που το αφορά εδώ μέσα.Έφυγε ένα κενό. Καλημέρα grand motherfuckers....