Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
![]()
Ήμαρτον έχει 7 κορίτσια από Α.....![]()
![]()
![]()
Είναι για πολύ δυνατούς λύτες η υπόθεση!!!
Σας είπα ό,τι μπορούσα να είπω. Και όπως είδατε ο νηματοθέτης ομιλεί με στοιχεία και όχι εν μέσω παραληρημάτων ως ο κ. Vlandis4 πράττει.
Περισσότερα για την συνεύρεσή του μετά την συνεύρεσή του. Είναι ωριαία και άρα δεν θα αργήσει και πολύ. Θα ρίξει βέβαια 4 τεμάχια και η εργαζομένη θα φύγει συγκαμένη αλλά γεμάτη πλέον ως γυναίκα αφού θα έχει γνωρίσει την ολοκλήρωσή της πλέον στον χώρο του σεξ, όπως άλλωστε και κάθε θήλυ που συνευρίσκεται με τον κ. Vlandis4!![]()
![]()
![]()
![]()
Που είναι ο Κοσμάς που μιλάει τα Αγγλικα της δεσποινίδος φαρσί?Hello sweet boys :-* :-* :-*
I'min Athens![]()
καλησπέρα
σήμερα έχω πάλι τον δικό σου σπαθάτε
Που είναι ο Κοσμάς που μιλάει τα Αγγλικα της δεσποινίδος φαρσί?
Αυριο την περίμενε να της παρει παρθενια
ουυυυυυ ρεεεεεεε![]()
ναι ξερω, για Τίφανι πήγαινε αλλά αλλη θα δει απο ΑΜία σαν την παρακάτω, θα σας αναστήσει!
Παρολίγον θα εσυναντάτο μαζί της κάποιο μέλος του νήματός μας σήμερα αλλά δεν είναι διαθέσιμη όλη την Τρίτη.
Από αύριο όμως δύνασθε να εφορμήσετε!
![]()
οχι ρε Μπλιζ, η ξαδελφη εχει μωρο πλέονΗ ξαδέλφη είναι αυτή;
ναι ξερω, για Τίφανι πήγαινε αλλά αλλη θα δει απο Α
εγώ δεν είμαι ετοιμος ακόμη, όταν μεγαλώσω![]()
οχι ρε Μπλιζ, η ξαδελφη εχει μωρο πλέον![]()
Σας είπα ό,τι μπορούσα να είπω. Και όπως είδατε ο νηματοθέτης ομιλεί με στοιχεία και όχι εν μέσω παραληρημάτων ως ο κ. Vlandis4 πράττει.
Περισσότερα για την συνεύρεσή του μετά την συνεύρεσή του. Είναι ωριαία και άρα δεν θα αργήσει και πολύ. Θα ρίξει βέβαια 4 τεμάχια και η εργαζομένη θα φύγει συγκαμένη αλλά γεμάτη πλέον ως γυναίκα αφού θα έχει γνωρίσει την ολοκλήρωσή της πλέον στον χώρο του σεξ, όπως άλλωστε και κάθε θήλυ που συνευρίσκεται με τον κ. Vlandis4!![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπέρα
σήμερα έχω πάλι τον δικό σου σπαθάτε
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που απονέμονται τα εύσημα σε τιτανομεγιστους ανθρώπους εν ζωή...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι μετριοφροσύνη σας διακρίνει καλογουστε πορνοθετη μας όταν γνωρίζεται ότι είστε στην ίδια βαθμίδα «σεξουαλικης αλλοτρίωσης» των θηλέων!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: τι εγραψα πάλι ο πουστης![]()
δε μου λες, όποτε μπω βλεπω παντα πανω απο 20 επισκεπτες.....τι στο διαολο βρισκουν στο νημα?Οπότε απέκτησε άλλη ξαδέλφη;;;![]()
Καλησπερα γειτονα ...
για κοιτα τα ΠΜ σου
δε μου λες, όποτε μπω βλεπω παντα πανω απο 20 επισκεπτες.....τι στο διαολο βρισκουν στο νημα?![]()
![]()
αφου αυτα που λεμε 10 αμθρωποι τα καταλαβαινουμε![]()