jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
....
.... Ναι... Χρόνια τώρα αυτό κάνω.. Οχι συνέχεια βέβαια. Αλλά σε μικρά χρονικά διαστήματα.. Ένα δύο λεπτά τη φορά.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
....
.... Ναι... Χρόνια τώρα αυτό κάνω.. Οχι συνέχεια βέβαια. Αλλά σε μικρά χρονικά διαστήματα.. Ένα δύο λεπτά τη φορά.
να πείτε στη ΡΕΤΣΙΝΑ που με κοροιδευε για το οτι δεν πινω καφε παρα μονο ντεκαφ, ότι λατρευω τον καφε αλλά απαγορευεταο οτιδηποτε εχει καφεΐνη
λειπει ο τομαχωκ που ξερειAσχετο αλλα αυτα τα προιοντα κανουν εστω κ λιγο καλο στ αμαξι η τσαμπα το 15αρι??
λειπει ο τομαχωκ που ξερει![]()
επίσης να πειτε στον τομαχωκ επειδη ρωτουσε προχθες, οτι δεν τελείωσα με τους γιατρούς, έχω άλλες 3 ειδικότητες να επισκευτώ μεσα στην εβδομαδα εκτος του οφθαλμιατρου
troll mode off:
Η ΜΟΝΟΜΕΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του νήματος είναι ενήμερη των εξετάσεων των οποίων υποβλήθηκα την προηγούμενη εβδομάδα και απεφάνθη ότι όλα αυτά τα (σκατά) που μου βρήκαν είναι αποτέλεσμα ψυχολογικών προβλημάτων.
Επ΄ αυτού έχει επιληφθεί ήδη φίλος καλός του Σπαθάτου.
troll mode on:
Δε πα να με βρήκαν χάλια και κακώς είμαι ζωντανός ακόμη?...... ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ![]()
![]()
![]()
καλησπερα παιδγια.
Επειδή δέχομαι πολλά τηλέφωνα και μηνύματα, μπήκα να σας πω πως το χειρουργείο που μίλησα το πρωί είναι για τα μάτια μου.
Όταν θα έχω νεότερα για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.![]()
θείοι βοήθεια, SOS, :helpsos:...
Τι έπαθες παιδί μου... να προστρέξουμε...![]()
Εγω παντως Νικολα (και ναθελα) δεν σου εκανα τιποτα οταν ανεβηκα στο τρικυκλο, να εξηγιωμαστε.ευχαριστω,
όσο για το δευτερο, επειδη μεγαλωσα μεσα στ θαλασσα και απο βρεφος εμενα ωρες με ανοιχτα τα ματια μεσα στο νερο, πως επαθα γλαυκωμα 30 ετη νωριτερα απο το συνηθισμένο?
το διόρθωσα...![]()