Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Η μόνη σύνταξη που έχει μείνει είναι αυτή που μαθαίναμε στο σχολείο. Υποκείμενο, αντικείμενο κλπ...
Η μόνη σύνταξη που έχει μείνει είναι αυτή που μαθαίναμε στο σχολείο. Υποκείμενο, αντικείμενο κλπ...
Πιάσε κόκκινο.
ναι ρε γομολάστιχα και παρα τα 85 ετη μου το προβλημα δεν ειναι καταρακτης![]()
αλήθεια?![]()
καλησπερα παιδγια.
Επειδή δέχομαι πολλά τηλέφωνα και μηνύματα, μπήκα να σας πω πως το χειρουργείο που μίλησα το πρωί είναι για τα μάτια μου.
Όταν θα έχω νεότερα για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.![]()
μακαρι να ηταν ετσι μπροο νικ λεει μαλακιες....η μονη εγχειρηση που θα κανει ειναι για επιμηκυνση....9 θα τον παει και θα γαμησει πολλα μουνια και θα πιει πολλα ουσκια μεχρι να μας χαιρετησει....
...καλησπερα παιδγια.
Επειδή δέχομαι πολλά τηλέφωνα και μηνύματα, μπήκα να σας πω πως το χειρουργείο που μίλησα το πρωί είναι για τα μάτια μου.
Όταν θα έχω νεότερα για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.![]()
ευχαριστω,...
.... Περαστικά φίλε μου.. Ότι και εάν έκανες στα μάτια... Το μετά είναι η θάλασσα θα δεις μεγάλη βελτίωση βάζοντας ανοικτά τα μάτια στο θαλασσινό νερό.
....ευχαριστω,
όσο για το δευτερο, επειδη μεγαλωσα μεσα στ θαλασσα και απο βρεφος εμενα ωρες με ανοιχτα τα ματια μεσα στο νερο, πως επαθα γλαυκωμα 30 ετη νωριτερα απο το συνηθισμένο?
Περαστικα μαν.Τυχαινει και το γλαυκωμα εισαι απο τους ατυχους τροπον τινα.Μην κανεις επιμικυνση φτανουν τα 8μακαρι να ηταν ετσι μπρο
δεν εχω προβλημα πεους και τα 8 εκατοστα μου φτανουν για να κατουραω
παντα γερός να είσαι....
... Αυτό δε μπορώ να το απαντήσω... Πάντως εγώ είμαι 61και δεν χρειάστηκε ακόμα να κάνω κάτι..
....Δηλ ειναι καλο να κανω βουτιες μ ανοιχτα ματια??
Γιατι μου χαν πει πως δεν κανει αλλα εγω παντα ετσι βουτω
Περαστικα μαν.Τυχαινει και το γλαυκωμα εισαι απο τους ατυχους τροπον τινα.Μην κανεις επιμικυνση φτανουν τα 8![]()