Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Κάθε μέρα ελάφι βασιλιά μου; :-
Παλι βρε αθεοφοβε ?????
Έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια μ' αυτούς τους κιαρατάδες.![]()
Εσείς έπρεπε να πάτε στις Πρέσπες... Για το καλό της πατρίδος...Eδω οι διαπραγματευσεις για την ονομασια κρατησανε τοσο καιρο. Και εγω με δυο απογευματα τι θα μπορουσα να κανω; Δεν μπορεσα να την πεισω. Τα"επιχειρηματα" της ηταν πολυ πειστικα.![]()
Ευτυχως που ειχε μια μικροκαταιγιδα και μπορεσα και την κοπανησα για ενα διωρο. Και ευτυχως που φευγει αυριο πρωι-πρωι, και δεν θα προλαβουμε να ξαναδιαπραγματευτουμε.![]()
Κωλόγριες ετών 22;Αμα μπλεξεις με κωλο-γερους που μπλεκουν με κωλο-γριες.....![]()
Eδω οι διαπραγματευσεις για την ονομασια κρατησανε τοσο καιρο. Και εγω με δυο απογευματα τι θα μπορουσα να κανω; Δεν μπορεσα να την πεισω. Τα"επιχειρηματα" της ηταν πολυ πειστικα.Παλι βρε αθεοφοβε ?????
Γερμανικός χάλυβας όπως προείπατεΚαι εσεις αγιε δεν πατε πισω ...
ρε τοιχο τοιχο ....
θα παθω καμια ζημια ..θα φαω καμια "αδεσποτη" τωρα στα γεραματα με σας ....
Ίσως εννοούσε καλόγριεςΚωλόγριες ετών 22;![]()
Αμα μπλεξεις με κωλο-γερους που μπλεκουν με κωλο-γριες.....Έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια μ' αυτούς τους κιαρατάδες.![]()
Γερμανικός χάλυβας όπως προείπατε![]()
Αμα ηταν 22, ακομα θα διαπραγματευομουν. Ας πουμε σαν δυο 22αρες χωρις τα καλοκαιρια των σχολικων διακοπωνΚωλόγριες ετών 22;![]()
Φιλε μου αυτοι δεν εχουν τσουτσουνια ..διατρητικα βληματα εχουν ....
ο μεν νηματοθετης εχει ξεσκισει οτι πιπινι κυκλοφοραει
ο δε κωλο γερος απορω αν θυμαται οτι υπαρχει και εμπρος τρυπουλα στα κοριτσακια .....τα εχει ξεκωλιασει ( κυριως Μιλφακια για να ειμαι ποιο σωσωτος )
Τελείωσε κανονικά το σχολείο ή έμεινε κάποιες χρονιές;Αμα ηταν 22, ακομα θα διαπραγματευομουν. Ας πουμε σαν δυο 22αρες χωρις τα καλοκαιρια των σχολικων διακοπων![]()
Παντως ηταν πολυ ωραια γυναικα, απο προσωπο ειδικα σαν την Σοφια Λορεν στα 50 της, με μικροτερο ομως στηθος, απο πατερα Κροατη και μητερα Σκοπιανη.
Αμα μπλεξεις με κωλο-γερους που μπλεκουν με κωλο-γριες.....![]()
Στην ηλικια που ειμαι, δεν εχω και πολλα περιθωρια επιλογων. :-
Στην ηλικια που ειμαι, δεν εχω και πολλα περιθωρια επιλογων. :-Γνωριζουμε αγαπητε οτι δεν ειστε σαβουρογαμης ....σαν τον νηματοθετη