Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.252
- Πόντοι
- 28.246
Καλώς τα νιάτα τα μπερμπάντικα.Καλημέρσ motherfuckers.
Καλώς τα νιάτα τα μπερμπάντικα.Καλημέρσ motherfuckers.
Ψηφίζουμε ομαδικά πουτανοθέτη για την ανάδειξη του επιχειρηματία της χρονιάς!ψηφιζουμε μαζικα Μαλλιά στο παρακατω νημα
Πληρώνει καλά ο Μαλλιάς;ψηφιζουμε μαζικα Μαλλιά στο παρακατω νημα
Εδώ μόνο πατσά και κλώσσες διαθέτουμε ...Μπαίνει και σε διαβάζει για να βαδίσει στα χνάρια σου ο άνθρωπος. Είσαι πηγή έμπνευσης για τους νέους.
Μπαίνει και σε διαβάζει για να βαδίσει στα χνάρια σου ο άνθρωπος. Είσαι πηγή έμπνευσης για τους νέους.Απορώ πως ανέχεσαι το βρωμερό μας πατσατζίδικο
Υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να τον κοντράρει; Μόνος του παίζει.Ψηφίζουμε ομαδικά πουτανοθέτη για την ανάδειξη του επιχειρηματία της χρονιάς!
Εγώ εκεί που ήμουνα ντεν γκάμησα!Βλανδης, ζεμπου και τρουμπακης βγαινουν με μαυρα εντονα κατω
μαλλον γαμησαν χθες
Επιτελικός του πουτανοθέτη σημαίνει το μαύροΒλανδης, ζεμπου και τρουμπακης βγαινουν με μαυρα εντονα κατω
μαλλον γαμησαν χθες
Το Σάββατο Μ...., χθες Καρίνα, αύριο ποια έχει σειρά;Μόνο ο κ. troubakhs μου είχε γούστο στις γυναίκες εδώ μέσα και αυτός έφυγε λίγο πριν τον ανακηρύξω ανεψιό μου ... Φευ!
.......Καλημέρα κύριοι...![]()
Θέλω κι εγώ!.........
......... .......
........ DOCΟί βιταμίνες μέ κάνανε αετόπουλο...... ΕΥΓΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...........Θέλω κι εγώ!
Πήρα κάποιες που μου σύστησε ο πουτανοθέτης και με κάνανε κοτόπουλο ...
Θέλω κι εγώ!
Πήρα κάποιες που μου σύστησε ο πουτανοθέτης και με κάνανε κοτόπουλο ...
Μην είσαι απόλυτος κι εσύ! Για "κοτάκια" που θα ρωτήσεις;Να του πεις να περιοριστει στις νομικές συμβουλες ....και να αφησει τα αλλα θέματα σε αυτους που τα γνωριζουν λιγο καλυτερα απ αυτον ...
αντε μπραβο...πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια εδω μεσα
Μην είσαι απόλυτος κι εσύ! Για "κοτάκια" που θα ρωτήσεις;