ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Μια ήταν όλη κι όλη...Το έχει κάνει και μάλιστα του τα κατάπιε μέχρι τελευταία σταγόνα!
Μια ήταν όλη κι όλη...Το έχει κάνει και μάλιστα του τα κατάπιε μέχρι τελευταία σταγόνα!
Δεν πειράζει, το έχει κάνει όμως!Μια ήταν όλη κι όλη...
Όπως θα έλεγε και ο πουτανοθέτης : Σοφόν το σαφές.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Δεν πειράζει, το έχει κάνει όμως!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/11845_Nancy6_1507289636.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ποια είναι η μικρά;
Λυπούμαι, αλλά ο κατώτερος (νεώτερος), δεν μπορεί να ελέγξει τον ανώτερο (παλαιότερο). Είναι θέμα (νηματολογικής) ιεραρχίας...
Αυτή που δεν άφησε σταγόνα του πουτανοθέτη να πάει χαμένη.Ποια είναι η μικρά;
Δεν κοπίασε και πολύ...Αυτή που δεν άφησε σταγόνα του πουτανοθέτη να πάει χαμένη.
Ρώτησε τώρα και για τη μεγάλη. Τον πουτανοθέτη να ρωτήσεις.Ποια είναι η μικρά;
Για γέρος πάντως, θυμάται καλά.Ρώτησε τώρα και για τη μεγάλη. Τον πουτανοθέτη να ρωτήσεις.
Με την γυμνάστρια πως πάει η δουλειά; Αν ρωτήσω τον ίδιο θα μου απαντήσει κάπως έτσι:Ρώτησε τώρα και για τη μεγάλη. Τον πουτανοθέτη να ρωτήσεις.
Με την γυμνάστρια πως πάει η δουλειά; Αν ρωτήσω τον ίδιο θα μου απαντήσει κάπως έτσι:![]()
Τι το θελα και μίλησα ο πούστης...
Καλώς τον άλλο στιγνό επιβήτορα! Καλημέρα!Καλημέρα στα παιδιά
Βλέπω ζούμε όλοι![]()
Δώσε πόνο και μην μασάς, γέρο!
Ζούμε και είμαστε όλο ζουμιά!Καλημέρα στα παιδιά
Βλέπω ζούμε όλοι![]()
Περιμένει να ωριμάσει!Με την γυμνάστρια πως πάει η δουλειά; Αν ρωτήσω τον ίδιο θα μου απαντήσει κάπως έτσι:![]()