Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.252
- Πόντοι
- 28.246
Δες πμ εσύ!Του φάνηκε περίεργο του πουτανοθέτη καθότι προτιμά τα all inclusive resorts!
Δες πμ εσύ!Του φάνηκε περίεργο του πουτανοθέτη καθότι προτιμά τα all inclusive resorts!
τι να μου κλασει ρε μαλακα, εδω εχω φαει γκοτζιλα στο στρατοΕ, αυτό ρωτάει ειρωνικά ο πουτανοθέτης και εσείς του εξηγείτε άλλα για άλλα.
Να σου πω. Σπαγγέτι με τριμένο σαπούνι από πάνω και χωριάτικη με βαλβολίνη έχεις φάει;
Ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλει να πει το manual!
CIM και come in mouth που έχει ώς extra υπηρεσίες είναι το ίδιο πράγμα!
Καλημέρα!
Επιτέλους!
Η σωστή απάντηση!!!
Κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος. Τον δαίμονα του τυπογραφείου τον ξέρεις;τωρα αν εσυ βλεπεις σωστο το CIM (cum in mouth) και το come in mouth, θα ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως ισχυρίζεται, δε συμπεριλαμβάνεται στις προτιμήσεις του, διαφορετικά δε θα το στερείτο.και anal?![]()
και anal?Του φάνηκε περίεργο του πουτανοθέτη καθότι προτιμά τα all inclusive resorts!
Κι εσεις πρωινος ειστε στα γαμησια; Για εξετασεις δεν πιστευω λεξη, υποψιν.
Καλημέρα αγαπητέ,Φυσικόν να είμαι πρωινός. Στην ηλικία μου αναμένω τις κατουροκαύλες για να συνουσιαστώ.![]()
Καλημέρα!Φυσικόν να είμαι πρωινός. Στην ηλικία μου αναμένω τις κατουροκαύλες για να συνουσιαστώ.![]()
δλδ τον αλλο μηνα που θα παω αργεντινη αν μου κατσει κανενα αργεντινικο πιπινι να μην το βατεψω?Και το πιπινοφάγος πρέπει να γίνει το παλιό Ρωσσοπιπινοφάγος ...![]()
Φαντάζομαι το ύφος γραφής του στην περιγραφή!ζω για τη στιγμη που ο Μπλιζ θα γραψει κριτικη για anal
ζω για τη στιγμη που ο Μπλιζ θα γραψει κριτικη για analΌπως ισχυρίζεται, δε συμπεριλαμβάνεται στις προτιμήσεις του, διαφορετικά δε θα το στερείτο.
Καλημέρα αγαπητέ,
Γι αυτό πέσατε για ύπνο πριν αφιχθεί το «κοράκι»;
μαλακα μου, σημερα το πρωι ειχα κατι κατουροκαυλες αλλο πραγμα, κοντευε να εκραγει...Φυσικόν να είμαι πρωινός. Στην ηλικία μου αναμένω τις κατουροκαύλες για να συνουσιαστώ.![]()
Καλημέρα!
Μου το αφιερώνω και υπάγω αδέλφια![]()