blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πολλά μας ακουμπάνε, αλλά επειδεικτικά τα αγνοούμε.
Εσάς σίγουρα, εμάς ούτε θηλυκός γεωσκώληξ ... Φευ!
Πολλά μας ακουμπάνε, αλλά επειδεικτικά τα αγνοούμε.
New entry στο νήμα;;;;
Για αναφέρσου νέε.
Θα σας ακουμπήσει η αρμόδια ΔΟΥ σύντομα και θα με θυμηθείτε!Εσάς σίγουρα, εμάς ούτε θηλυκός γεωσκώληξ ... Φευ!
Θα σας ακουμπήσει η αρμόδια ΔΟΥ σύντομα και θα με θυμηθείτε!
Γιατί είσαι ακομβίοτος;;;στρατιωτης Πικραμένο Γεροτρολ, μετάτομπαν ΕΣΣΟ, τάγμα κοιλαράδων μικροαστών γερομουνιάρηδων, λόχος μεταμεσονυκτιων καταστροφων, διμοιρια κατι κουρασμενων μπαχαλοπαληκαρων
ευπειθως αναφερω οτι δεν πεισθηκα ποτε
Αλιεύω από αγγελία εργαζομένης:
Extras
cim, cif, cum in mouth +20€
Σεις, που είστε έμπειροι, εξηγήστε μου, παρακαλώ, ποία η διαφορά ανάμεσα στο cim και στο cum in mouth;;;;
Είστε από τους προνομιούχους προφανώς!Να μιλάτε για τον εαυτό σας, αγαπητέ. Εμένα όποια με ακουμπάει, της τον ακουμπάω...
Και να στο εξηγήσουμε, σάμπως θα το κάνεις ποτέ;Αλιεύω από αγγελία εργαζομένης:
Extras
Σεις, που είστε έμπειροι, εξηγήστε μου, παρακαλώ, ποία η διαφορά ανάμεσα στο cim και στο cum in mouth;;;;
Και να στο εξηγήσουμε, σάμπως θα το κάνεις ποτέ;
Είναι θέμα mentalite, φίλτατε.Είστε από τους προνομιούχους προφανώς!
Πάλι να γαμήσετε ψάχνετε κύριε πουτανοθέτη; Κατά τα άλα σας ακουμπά μόνο το γέροι. Πορνόγερος του κερατά είστε!Αλιεύω από αγγελία εργαζομένης:
Extras
Δεν γνωρίζει τι είναι CIM. Να ´χαμε, να λέγαμε! Εκεί θα πάτε σήμερα;Αλιεύω από αγγελία εργαζομένης:
Extras
Το έχει κάνει και μάλιστα του τα κατάπιε μέχρι τελευταία σταγόνα!Και να στο εξηγήσουμε, σάμπως θα το κάνεις ποτέ;
Λυπούμαι, αλλά ο κατώτερος (νεώτερος), δεν μπορεί να ελέγξει τον ανώτερο (παλαιότερο). Είναι θέμα (νηματολογικής) ιεραρχίας...και 3 από μένα για παρενόχληση ορθογραφίας
Γιατί είσαι ακομβίοτος;;;
3 μέρες κράτηση.
Πρέπει όμως πρώτα να σας ακουμπήσουν με νόημα ... Διαφορετικά, την μενταλιτέ την έχουμε!Είναι θέμα mentalite, φίλτατε.
Μήπως βιαστήκατε να απαντήσετε;;;![]()