lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αχαχαχχχαχχαχαείμαι σίγουρος ότι ο Ρεγγίνα θα απαντήσει με κάτι άλλο...
αχαχαχχχαχχαχαείμαι σίγουρος ότι ο Ρεγγίνα θα απαντήσει με κάτι άλλο...
Αυτή πρέπει να είναι στην απογευματινή βάρδια![]()
![]()
Μλκ πλησιάζει η ονομαστική σου εορτή τι θα κεράσεις?παιζει και μαρια μουγγη απο το νεο κοσμο οπως ειχε γραψει σε αλλη μια καταπληκτικη κριτικη σε παρτουζα με φιλη της, ο μετρ του ειδους και φιλος μου νιτρο![]()
παιζει και μαρια μουγγη απο το νεο κοσμο οπως ειχε γραψει σε αλλη μια καταπληκτικη κριτικη σε παρτουζα με φιλη της, ο μετρ του ειδους και φιλος μου νιτρο![]()
Βαρέως θα έλεγα, αλλά ας μην χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα του νήματος.Ρε συ το αβατάρ σο έχει πλάτη αλλά πάντα στη πρώτη ματιά το βλέπω σαν κώλο,μήπως είμαι ελαφρώς ανώμαλος?![]()
είμαι σίγουρος ότι ο Ρεγγίνα θα απαντήσει με κάτι άλλο...
του αγιου τομαχοκ (με ομικρον) ειναι βαρυ χειμωνα τυπεΜλκ πλησιάζει η ονομαστική σου εορτή τι θα κεράσεις?![]()
Ρε συ το αβατάρ σο έχει πλάτη αλλά πάντα στη πρώτη ματιά το βλέπω σαν κώλο,μήπως είμαι ελαφρώς ανώμαλος?Αυτή πρέπει να είναι στην απογευματινή βάρδια![]()
![]()
Είναι στη μεταμεσονύχτια για να μην την καλοβλέπουν οι μεθυσμένοιη κουτση Μαρικα ποιες ωρες δουλευει?
σιγουρα και οχι ελαφρως.Ρε συ το αβατάρ σο έχει πλάτη αλλά πάντα στη πρώτη ματιά το βλέπω σαν κώλο,μήπως είμαι ελαφρώς ανώμαλος?![]()
Είναι στη μεταμεσονύχτια για να μην την καλοβλέπουν οι μεθυσμένοι
Και με αυτό το ποστ ολοκλήρωσα την ημερήσια ενημέρωση
μετα στο αφτερη κουτση Μαρικα ποιες ωρες δουλευει?
Θα πρέπει να κάνω συμφωνία με το αφεντικό για τα μισθά μου για την έγκυρη ενημέρωση. Και να με κάνει και πορνορεπόρτερ. Γκλόμπαλ κατά προτίμηση.όχι κάτσε μύγδαλα... κάνε και μια απογευματινή-βραδινή να έχουμε πλήρη ενημέρωση...![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι στη μεταμεσονύχτια για να μην την καλοβλέπουν οι μεθυσμένοι
Και με αυτό το ποστ ολοκλήρωσα την ημερήσια ενημέρωση
Όλοι ολοκληρώνουν ρε μλκ εκτός απο μάς.όχι κάτσε μύγδαλα... κάνε και μια απογευματινή-βραδινή να έχουμε πλήρη ενημέρωση...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πρέπει να κάνω συμφωνία με το αφεντικό για τα μισθά μου για την έγκυρη ενημέρωση. Και να με κάνει και πορνορεπόρτερ. Γκλόμπαλ κατά προτίμηση.![]()
¨Ολα για το νήμα που θα λεγε και ο νηματοθέτης της καρδιάς σου (![]()
![]()
![]()
πορνορεπόρτερ...??
θα γράψεις και κριτικές?![]()
¨Ολα για το νήμα που θα λεγε και ο νηματοθέτης της καρδιάς σου ()