barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.095
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ, δε σε παίζουμε και πήγες δίπλα να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συνανθρώπου μας?
Πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στον πόνο του συνανθρώπου μας.
Εσύ, δε σε παίζουμε και πήγες δίπλα να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συνανθρώπου μας?
Σιγά μην τον παίζουμε.Εσύ, δε σε παίζουμε και πήγες δίπλα να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συνανθρώπου μας?
τοσα χρονια εδω μεσα καθε 3 και λιγο η πεπη δουλευει σε καποιο δελο και καποιοι συναγωνιστες τη γαμησαν κ ολας.
Νομίζω είχαν βγάλει και φώτο κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Πλάτη βέβαια αλλά αυτή ήταν.τοσα χρονια εδω μεσα καθε 3 και λιγο η πεπη δουλευει σε καποιο δελο και καποιοι συναγωνιστες τη γαμησαν κ ολας.
τοσα χρονια εδω μεσα καθε 3 και λιγο η πεπη δουλευει σε καποιο δελο και καποιοι συναγωνιστες τη γαμησαν κ ολας.Που να πήγε η Πέπη Τσεσμελή?![]()
Πρωινή βάρδια Τσεσμελή, μεσημεριανή Μαρία Φυλακόβια.οχι δεν καταλαβες.
δεν ηταν βιζιτα.
σε δελο στη φυλης εκανε σαλονι![]()
οχι δεν καταλαβες.Νομίζω είχαν βγάλει και φώτο κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Πλάτη βέβαια αλλά αυτή ήταν.![]()
ΠιρφόρεΠρέπει να συμπαραστεκόμαστε στον πόνο του συνανθρώπου μας.
Πρωινή βάρδια Τσεσμελή, μεσημεριανή Μαρία Φυλακόβια.![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς τησημερα εχεις ρεντα...μ αρεσεις ...καλησπερα
![]()
παιζει και μαρια μουγγη απο το νεο κοσμο οπως ειχε γραψει σε αλλη μια καταπληκτικη κριτικη σε παρτουζα με φιλη της, ο μετρ του ειδους και φιλος μου νιτρο![]()
Αυτή πρέπει να είναι στην απογευματινή βάρδιαπαιζει και μαρια μουγγη απο το νεο κοσμο οπως ειχε γραψει σε αλλη μια καταπληκτικη κριτικη σε παρτουζα με φιλη της, ο μετρ του ειδους και φιλος μου νιτρο![]()
παιζει και μαρια μουγγη απο το νεο κοσμο οπως ειχε γραψει σε αλλη μια καταπληκτικη κριτικη σε παρτουζα με φιλη της, ο μετρ του ειδους και φιλος μου νιτροΠρωινή βάρδια Τσεσμελή, μεσημεριανή Μαρία Φυλακόβια.![]()
![]()