Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.273
- Πόντοι
- 28.246
Εσύ γιατί θίχτηκες;Καλημέρα στο νήμα της συκοφαντίας
Καλημέρα!
Εσύ γιατί θίχτηκες;Καλημέρα στο νήμα της συκοφαντίας
Εσύ που είδες την ανακρίβεια;Εσύ γιατί θίχτηκες;
Καλημέρα!
Καλημέρα στο γερόλυκο του νήματοςΚαλημερα στο νημα της λογικης και της σοβαροτητος
Καλημέρα στο γερόλυκο του νήματος
Και εσείς επιμένετε να θέτετε την λυχνία αυτή, "υπό τον μόδιον"[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Επιμορφώσεως Μελών ανακοινώνει ότι όποιοι επιθυμούν ολοκληρωμένη, σφαιρική, ουσιαστική και προπαντός αντικειμενική ενημέρωση επί των αθλητικών τεκταινομένων να απευθύνονται στον κ. raopau.
Ο κ. raopau μπορεί σε άλλα θέματα να έχει 'μικροπροβληματάκια', σε θέματα όμως αθλητικής ενημέρωσης είναι πάντα μία πηγή γνώσεως, μία λυχνία σοφίας, μία λίμνη αντικειμενικότητος.
Καλημερα στο νημα της λογικης και της σοβαροτητος
Η Χάρις του Κυρίου , μεθ υμών, κύριοι.
Καλή σας μέρα.
Και εσείς επιμένετε να θέτετε την λυχνία αυτή, "υπό τον μόδιον"
("ουδέ καίουσι λύχνον και τιθέασι αυτόν υπό τον μόδιον, αλλά επί τη λυχνία και λάμπει πάσι της εν τη οικία" Ματθ. 5-15)
Ποιος τα έχασε όλα αυτά να τα βρούμε εμείς;Καλημερα στο νημα της λογικης και της σοβαροτητος
Την έχεις τέκνο μου.Την ευλογια σας δεσποτα...
Την ευλογια σας δεσποτα...
Την έχεις τέκνο μου.
Ύπαγε προς Κυρίω και πορεύσου εν ειρήνη.
Η μόνη Οικουμενική Σύνοδος που είχε λόγο επί των διδασκομένων Ευαγγελίων , ήταν η Α στην Νίκαια της Βιθυνίας , το 325 μ.Χ., συγκληθείσα υπό του Αυτοκράτορος ΚωνσταντίνουΓιατί έχω την αίσθηση ότι έχετε συγγράψει ένα από τα Ευαγγέλια, που απέρριψαν οι πρώτες Οικουμενικές;;;
Γιατί έχω την αίσθηση ότι έχετε συγγράψει ένα από τα Ευαγγέλια, που απέρριψαν οι πρώτες Οικουμενικές;;;
9 + 1 (Πενθέκτη)Γιατι ποσες εγιναν ?
9 + 1 (Πενθέκτη)
Δεν νομίζω...Ξερω ποσες εγιναν...
Πλακα κανω
Το χοντρο ομως το μαγειρεμα εγινε στη δευτερη...
Δεν νομίζω...
Η Β καταδίκασε και πάλι τον Άρειο, όπως η Α', όπως και την αίρεση του Μακεδονίου, ο οποίος δίδασκε ότι το Άγιο Πνεύμα είναι κτίσμα του Θεού, γι’ αυτό και ονομάστηκε “πνευματομάχος”.