baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
Ρε μλκ θα μου βρείς ένα μαντρί στα βουνά που γυρίζεις?οπότε τώρα γράφει η 5Ι
1-0
Ρε μλκ θα μου βρείς ένα μαντρί στα βουνά που γυρίζεις?οπότε τώρα γράφει η 5Ι
1-0
ακου φιλε.στο μητρωο μου,εκτος των αλλων,εχω 40 ημερες με 3 χρονια αναστολη το 2009 με το νομο Ορφανου στα πλει οφ με τον ζμπαουγκ.οταν στο πεταλο φωναζουν "για τα παιδια μες τα κελια" μου σηκωνεται η πετσα....στην οποία σε βλέπω σύντομα, αφού αρνείσαι την (κόκκινη) αλήθεια...![]()
Ρε μλκ θα μου βρείς ένα μαντρί στα βουνά που γυρίζεις?![]()
ακου φιλε.στο μητρωο μου,εκτος των αλλων,εχω 40 ημερες με 3 χρονια αναστολη το 2009 με το νομο Ορφανου στα πλει οφ με τον ζμπαουγκ.οταν στο πεταλο φωναζουν "για τα παιδια μες τα κελια" μου σηκωνεται η πετσα.
οποτε οπως καταλαβαινεις θα μου κλασουν τα φρυδια![]()
δεν το ειχα σκεφτει.
ειστε πολυ εξυπνος![]()
καμια σχεση.ηταν εκεινος ο νομος του παπαρα του ορφανου που για ενα βεγγαλικο πηγαινες ΜΕΣΑ 1 χρονο χωρις αναστολη.:S![]()
θα έφαγε καλά κάποιος...![]()
νταξει ρε τυπε δεν εισαι κ ο Πεταλουδαςακου φιλε.στο μητρωο μου,εκτος των αλλων,εχω 40 ημερες με 3 χρονια αναστολη το 2009 με το νομο Ορφανου στα πλει οφ με τον ζμπαουγκ.οταν στο πεταλο φωναζουν "για τα παιδια μες τα κελια" μου σηκωνεται η πετσα.
οποτε οπως καταλαβαινεις θα μου κλασουν τα φρυδια![]()
ουτε καν.νταξει ρε τυπε δεν εισαι κ ο Πεταλουδας
Πετσωσα 2 πιτογυραουτε καν.
τους πετσωσες?![]()
εγω μια σαλατα μπενβενουτοΠετσωσα 2 πιτογυρα
Tι προστυχιες ειναι αυτες :S Που ειναι τα τιμημενα ταπερ?εγω μια σαλατα μπενβενουτο![]()
εχω μια καρμποναρα στο ψυγειο αλλα δεν..Tι προστυχιες ειναι αυτες :S Που ειναι τα τιμημενα ταπερ?
Ειναι καλη για πρωινο η καρμποναρα απο ψυγειοεχω μια καρμποναρα στο ψυγειο αλλα δεν..
μετα τον καφε και πριν το τσιγαροΕιναι καλη για πρωινο η καρμποναρα απο ψυγειο
Strike first, Strike hard, No MercyΕιναι καλη για πρωινο η καρμποναρα απο ψυγειο
Να τρως την καρμποναρα σου να δυναμωσειςStrike first, Strike hard, No Mercy
:o :o :o :o :o :o :o
τι να κλασω εγω για πεταλουδας