blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ωραίες εποχές τότε. Αποφάσιζαν οι άνθρωποι για τον Θεό και όχι ο Θεός για τον άνθρωπο!Δεν νομίζω...
Η Β καταδίκασε και πάλι τον Άρειο, όπως η Α', όπως και την αίρεση του Μακεδονίου, ο οποίος δίδασκε ότι το Άγιο Πνεύμα είναι κτίσμα του Θεού, γι’ αυτό και ονομάστηκε “πνευματομάχος”.
Βοήθησέ με, γιατί μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή...Για σκεψου και τι ακριβως προσθεσε στο συμβολο της πιστεως
Όταν μας έφτιαξε την Εύα ...Πότε αποφάσισε ο Θεός για τον άνθρωπο;![]()
Ωραίες εποχές τότε. Αποφάσιζαν οι άνθρωποι για τον Θεό και όχι ο Θεός για τον άνθρωπο!
Ο Λουντέμης το είχε πει αποφθεγματικά αγαπητέ : " 'Ολα τα έργα του Θεού είναι θαυμαστά. Βάρδα μην τα πιάσουνε στο στόμα τους οι υπηρέτες του".Ωραίες εποχές τότε. Αποφάσιζαν οι άνθρωποι για τον Θεό και όχι ο Θεός για τον άνθρωπο!
Βοήθησέ με, γιατί μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή...
Βοήθησέ με, γιατί μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή...
Όταν μας έφτιαξε την Εύα ...
Και για ποιον θα γράφαμε κριτικές; Αλλαξοκωλιές θα κάναμε;Όλοι έχουν τις άτυχες στιγμές τους ...![]()
Ο Λουντέμης το είχε πει αποφθεγματικά αγαπητέ : " 'Ολα τα έργα του Θεού είναι θαυμαστά. Βάρδα μην τα πιάσουνε στο στόμα τους οι υπηρέτες του".
Ήτο κομμουνιστής, αλλά όπως είπε και ο Σουν Τζου στην "Τέχνη του πολέμου", ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις τον εχθρό σου, είναι να τον γνωρίσεις.Μη μου πεις οτι διαβαζεις και Λουντεμη !
Και για ποιον θα γράφαμε κριτικές; Αλλαξοκωλιές θα κάναμε;
Το προϊόν ήτο τέλειο, παρέλειψε όμως ο Ύψιστος να μας παραδώσει και το εγχειρίδιο οδηγιών...Μπα;
Αποφασίσατε να γράψετε κριτικές;
Υ.Γ. Το προϊόν της κατασκευής ήτο ατελές και γι΄ αυτό ταλαιπωρούμεθα εις τους αιώνας των αιώνων, Αμήν!
Αποκλειστικό. Ο Μπλιζ και η τροφός του!
Το προϊόν ήτο τέλειο, παρέλειψε όμως ο Ύψιστος να μας παραδώσει και το εγχειρίδιο οδηγιών...
You got a point!!!Εικοτολογώ ότι του ήταν εξίσου ακατανόητο ως και εις ημάς παραμένει ...
Γιατί όμως; Μέχρι εκεί φτάνουν τα πλοκάμια σας;Δεν ανοίγει το συκοφαντικό έμεσμά σας ...