blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Και δεν δίνει το πίσω σύστημα η συγκεριμένμη εργαζόμενη αλλά και πάλι κατάφερε να συγκινήσει τον κωλό-γερο!Κάνουμε όλοι like στις αναρτήσεις του κ. κωλόγερου από εδώ και κάτω για να υποστηρίξουμε την γέφυρα που στήνει προς την εργαζομένη!![]()
![]()
![]()
θα σε περιμενω απο τις 6, με το τρικυκλο αναμενο να με πας στα καλυτεραΠαίρνω το αεροπλάνο και επιστρέφω απο Μύκονο παρακαλώ ο οδηγός να είναι στο Ελ Βενιζέλος 19.00 (Δεν με ενδιαφέρει εαν είναι άρρωστος )
Αν αφησει τιποτα και αν φυσικα εγκρινει και ο koatakis27..μην ξεχνιομαστε..Υπάρχουν ακόμη τόσοι πολλοί χώροι που μπορούν να απορροφήσουν τα χρήματά σας ...![]()
![]()
![]()
Το πρωί πάντως μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι θα μας θάψει όλους ...
Αν αφησει τιποτα και αν φυσικα εγκρινει και ο koatakis27..μην ξεχνιομαστε..
Κάποτε έδινε και τότε άξιζε ...Και δεν δίνει το πίσω σύστημα η συγκεριμένμη εργαζόμενη αλλά και πάλι κατάφερε να συγκινήσει τον κωλό-γερο!![]()
![]()
![]()
Και μετά απορείς προς τι η αναγνώριση. Όλα τα έχεις προλάβει στην αρχική τους εκδοχή.Κάποτε έδινε και τότε άξιζε ...
Εχει πολυ ωραιο κλαπασαν (μεταφραση: κωλαρακιΚαι δεν δίνει το πίσω σύστημα η συγκεριμένμη εργαζόμενη αλλά και πάλι κατάφερε να συγκινήσει τον κωλό-γερο!![]()
![]()
![]()
Λόγω ηλικίας ...Και μετά απορείς προς τι η αναγνώριση. Όλα τα έχεις προλάβει στην αρχική τους εκδοχή.![]()
![]()
![]()
![]()
και εμεις μεγαλοι ειμαστε αλλα δεν ξερουμε καμιαΛόγω ηλικίας ...
Κριτικες:48και εμεις μεγαλοι ειμαστε αλλα δεν ξερουμε καμια
Κόψε τις μαλακίες έτσι;και εμεις μεγαλοι ειμαστε αλλα δεν ξερουμε καμια
προ ετων, εχουν πεθανει ολεςΚριτικες:48
Κόψε τις μαλακίες έτσι;
Δες πμ τωρα.μου ετοιμαζει ο κοσμας ενα ντουο αλλο πραγμα. με πό ολα μεσα και τζατζικι
6 τρυπες να μην ξερω ποια να διαλεξω. απο μια μπαλα στο στομα καθε μια μου εταξε
![]()
Κάποτε έδινε και τότε άξιζε ...
επηξα στα πμΔες πμ τωρα.