blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Κάνουμε όλοι like στις αναρτήσεις του κ. κωλόγερου από εδώ και κάτω για να υποστηρίξουμε την γέφυρα που στήνει προς την εργαζομένη!

Προς κ. Excalibur και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις …
Like κάνουμε, αλλά να μην ενθουσιάζεται ...Κάνουμε όλοι like στις αναρτήσεις του κ. κωλόγερου από εδώ και κάτω για να υποστηρίξουμε την γέφυρα που στήνει προς την εργαζομένη!![]()
![]()
![]()
Προς κ. Excalibur και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις …
Και οσο βλεπω να ....εξαυλωνει τον " προυπολογισμο " μου για την επομενη τετραετια ..κατι με πιανει ενας ντουβρουτζας...
Και δεν είναι ο μόνος. Όσοι γεύτηκαν ...Νομίζω ότι ο κ. Αιδοιολείχος είναι εξειδικευμένος επί της κυρίας τούτης.
Και δεν είναι ο μόνος. Όσοι γεύτηκαν ...
Outcall 200, incall 160 αλλά σε ξενοδοχείο της προκοπής.
Πείτε μας την ιδική σας γνώμη επί της εργαζομένης.
ο τομα με ειδε πιο καλά απο ποτε, ηθελε να με παει να γαμησω, τόσο ταυρο με ειδεΕπειδη ασχοληθηκα με τον δε γαμησα σημερα νηματοθετη...για πες ..εισαι καλα εσυ φιλε μου....
Αυτο μας ενδειαφερει...πανω απ ολα..
ο τομα με ειδε πιο καλά απο ποτε, ηθελε να με παει να γαμησω, τόσο ταυρο με ειδε![]()
νατα τι σας ελεγα? με εκαναν καινουργιο, θελω ενα ντουο στην καθισια μου τωραΑυτος ο τριβης ειναι εντελως απροβλεπτος.
σημερα που ηρθε απο νοσοκομειο ηταν σα 18 χρονων..![]()
νατα τι σας ελεγα? με εκαναν καινουργιο, θελω ενα ντουο στην καθισια μου τωρα
νατα τι σας ελεγα? με εκαναν καινουργιο, θελω ενα ντουο στην καθισια μου τωρα
χαχαχαχ οχι ακόμη αλλα θα στεναξουν τα ξενοδοχειαΜίλησα και με τον κ. μακρύ π...., τον κ. Τρίβη. Στο κρεββάτι ήταν, αλλά όχι νοσοκομείου, ξενοδοχείου ...
Την αξίζεις την αναγνώριση.Δε μας έφτανε ο πουτανοθέτης, έχουμε και τον πορνο-Zebu με τα τρολ likes ...
αντε γαμησου εσυ ρε μαλακα μη σου φερω το τρικυκλο στο κεφαλι
αγαπη μου, ποτε θα ερθεις να παμε παρεα να μας τριψουν το πουτσο ρωσιδες?