iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Λες;Μα αστον να κάνει ένα σχόλιο να τον ταράξουμε στα likes τον ίδιο μετά...![]()
Λες;Μα αστον να κάνει ένα σχόλιο να τον ταράξουμε στα likes τον ίδιο μετά...![]()
Αν προσέξεις τώρα ξεκίνησε ήδη να ταράζει εμένα στης Κατερίνας, της Μαρίνας και συνεχίζει να ψάχνει...
Σε αγαπάει φίλε για αυτό. Λες να ψάξει κι εμένα;Αν προσέξεις τώρα ξεκίνησε ήδη να ταράζει εμένα στης Κατερίνας, της Μαρίνας και συνεχίζει να ψάχνει...
Μα αστον να κάνει ένα σχόλιο να τον ταράξουμε στα likes τον ίδιο μετά...![]()
Να βάλετε μια ψηφορορία για το αν πρέπει να μπει like ή όχι στο νήμα το δικό μας. Αλλά το αποτέλεσμα να πάει κατευθείαν στον Αντισθένη μετά... Εδώ σας θέλω. ;)
Τώρα που το είπες; Θα σε ξεσκίσει.Σε αγαπάει φίλε για αυτό. Λες να ψάξει κι εμένα;![]()
Καλησπέρα φίλτατε!Γερακιον και στο μυαλό...!!!![]()
![]()
Να σε δω αν θα το βρεις φίλεπαιδγια που κανουμε λαικ? πειτε και σε μενα![]()
σου εκανα ηδη, ειδα και τις φωτοΝα σε δω αν θα το βρεις φίλε![]()
Καταρχήν στην νέα φωτό που ανέβασε ο iuakoya στης Μαρίας της Μολδαβής και σε όσους δικούς μας την σχολίασαν. Και μετά στον Βλαντή στου Γκλάμουρα.παιδγια που κανουμε λαικ? πειτε και σε μενα![]()
Είσαι τσακάλισου εκανα ηδη, ειδα και τις φωτο
γαμησες μπαγασα![]()
Να βάλετε μια ψηφορορία για το αν πρέπει να μπει like ή όχι στο νήμα το δικό μας. Αλλά το αποτέλεσμα να πάει κατευθείαν στον Αντισθένη μετά... Εδώ σας θέλω. ;)
Βάλτε εσείς την ψηφορορία...Σ΄ εμάς δεν πρόκειται να μπει ποτέ like. Αφού τα likes πάνε σε 'ειδικά' νήματα.
Βάλτε εσείς την ψηφορορία...
πατριδα, κατεβαζει μουνια το καραβι? να ερθω?Καλησπέρα «σειρά»..!![]()
ρε συ τωρα βλεπω οτι εχεις 2500 λαικΕίσαι τσακάλι![]()