blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Καλησπερα κυριες και κυριοι.
Καλησπέρα σας.
Καλησπερα κυριες και κυριοι.
Ευχαριστω κ. συναδελφε.Στρίβειν διά του αρραβώνος!
Καλή και εμβριθή μελέτη,κύριε.
καλησπέρα ρε βικινγκ αρχηγάραΚαλησπερα κυριες και κυριοι.
Κοτα το λεμε στο χωριο μουΣτρίβειν διά του αρραβώνος!
Καλή και εμβριθή μελέτη,κύριε.
Κοτα το λεμε στο χωριο μου
Ε οχι και αρχηγαρα, μικρος ειμαι ακομα για τετοια αξιωματα! χαχακαλησπέρα ρε βικινγκ αρχηγάρα
καλησπερα.Καλησπέρα σας.
γεια σου κερατουκληΕυχαριστω κ. συναδελφε.
Το αυτο ευχομαι και δι' Υμας.
Ποσο μικρος; εδω εχουμε μονο ρεμολιμενδαΕ οχι και αρχηγαρα, μικρος ειμαι ακομα για τετοια αξιωματα! χαχα
καλησπερα.
τι εννοεις "εφαγε τα μουτρα του"? σε πηδηξε?ραο παο κανουμε χιουμορακι με τον μπραμπ; ετσι ξεκινησε και ο μπραμπ και μετα εφαγε τα μουτρα του . Να προσεχεις.
Ποσο μικρος; εδω εχουμε μονο ρεμολιμενδα
Στα 30 το εχω γραψει νομιζω στα πρωτα μου μνμ στο σαιτ.Ποσο μικρος; εδω εχουμε μονο ρεμολιμενδα
μου ειπε να μην αναφερομαι στο νικ του γιατι τα πηρε μαζι μου μετα βεβαια ο ιδιος μιλαει μαζι σου για εμενα . Ουτε στο δημοτικο. Αν με ειχε πηδηξει θα το ειχες μαθειτι εννοεις "εφαγε τα μουτρα του"? σε πηδηξε?
δεν τα εχω δει αγαπητε. Εισαι πολυ νιος για το παρον θρεντ. Εδω μοναχα κατι 80 ρηδοι υπαρχουν και εγω στα 68Στα 30 το εχω γραψει νομιζω στα πρωτα μου μνμ στο σαιτ.
Δλδ εδω εχει καποιους συνταξιουχους που σκοτωνουν την ωρα τους στο θρεντ.δεν τα εχω δει αγαπητε. Εισαι πολυ νιος για το παρον θρεντ. Εδω μοναχα κατι 80 ρηδοι υπαρχουν και εγω στα 68
Δλδ εδω εχει καποιους συνταξιουχους που σκοτωνουν την ωρα τους στο θρεντ.
ετσιΔλδ εδω εχει καποιους συνταξιουχους που σκοτωνουν την ωρα τους στο θρεντ.