kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
ναι αλλα γινονται συχνα εκλογες τωρα τελευταια...
καλα δεν της ειπα τυπε?ε οχι να μας πει και αγαμητους η ερι!!!!!
ε ναι ρε τυπε αυτο παει πολυκαλα δεν της ειπα τυπε?ε οχι να μας πει και αγαμητους η ερι!!!!!
καλα δεν της ειπα τυπε?ε οχι να μας πει και αγαμητους η ερι!!!!!
τυπε ο αλεξ γαμαει χοντρες...τι σχεση εχω εγω μ αυτον τον μαλακοκαυλη... :S :S :SΠολύ σωστά!
Αλλά για πείτε μου επειδή εμείς οι παππούληδες κλπ δεν ξέρουμε από αυτά.
Σεις, ως μέσος χρήστης του μπου, ξεπερνάτε τον κ. Alex σε επιτυχίες στις γυναίκες;
τυπε παρτο πισω αυτο θα μ αναγκασεις να πατησω αναφορατυπε ο αλεξ γαμαει χοντρες...τι σχεση εχω εγω μ αυτον τον μαλακοκαυλη... :S :S :S
τυπε ο αλεξ γαμαει χοντρες...τι σχεση εχω εγω μ αυτον τον μαλακοκαυλη... :S :S :S
εχει κυκλοφορησει η φημη οτι γαμαει μονο βυτια...σπανια πεφτει σε διψηφιο αριθμο κιλων....Θέλετε να πείτε πάντως ότι του αρέσουν μόνο οι χοντρές; Και γιατί χρησιμοποιείτε πληθυντικό αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτα πιστός στην κα. Ρόζυ;
εχει κυκλοφορησει η φημη οτι γαμαει μονο βυτια...σπανια πεφτει σε διψηφιο αριθμο κιλων....
Καλησπερα κ. συναδελφε.Εχμ!
Κοιτάξτε.
Κάποιος πρέπει να πάει και μ΄ αυτές. Στην ουσία ο κ. Άλεξ εκτελεί φιλανθρωπικό έργο και μένουν οι καλοσχηματισμένες για εμάς ... συγνώμη ... για εσάς, τους μέσους χρήστες του μπου και βέβαια και τον Άγιο ... εμάς, τους μικροτσούτσουνους παππούληδες ούτε οι χοντρές μας κοιτάνε ...
Καλησπερα κ. συναδελφε.
Υ.Γ. Τι ωραιο να λογκαρεις και να βλεπεις κατευθειαν οτι ασχολουνται μαζι σου!!!!
είσθε δίκαιος κύριε !!
Γεια σου Ερη, τι κανεις?γεια σας
στον βαζεχα, το 1995, απευθυνομενος στον παπουτσεληΚουίζ.
Σε ποιον ανηκει η φραση "Δικαιος ει, Κυριε" και πότε ειπωθηκε?
γεια σας
Η ροζυ γιατι δεν εμφανιζεται αλεξ βρηκε γκομενο;Γεια σου Ερη, τι κανεις?