erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καληνυχτα μπλιζ. χαχαχαχαχαχαχα Στέγνωσα πάντως να ξες..Καλησπέρα, κυρία!
καληνυχτα μπλιζ. χαχαχαχαχαχαχα Στέγνωσα πάντως να ξες..Καλησπέρα, κυρία!
στον βαζεχα, το 1995, απευθυνομενος στον παπουτσελη![]()
Θελεις να της πω κατι?Η ροζυ γιατι δεν εμφανιζεται αλεξ βρηκε γκομενο;
Η ροζυ γιατι δεν εμφανιζεται αλεξ βρηκε γκομενο;
ραο παο κανουμε χιουμορακι με τον μπραμπ; ετσι ξεκινησε και ο μπραμπ και μετα εφαγε τα μουτρα του . Να προσεχεις.στον βαζεχα, το 1995, απευθυνομενος στον παπουτσελη![]()
δεν ξέρω τι είθισται αλλά η ροζυ εκει που της τρέχανε τα σαλια για τον νικ εξωθεν και εσωτερικως πιθανόν για αλλους .. ξαφνικα χαθηκε . Που ειναι τα παλια σαλια απο θρεντ σε θρεντ ; που ειναι οι αγαπες και τα λελουδια. Εντωμεταξυ εδω και μερες ο αλεξ τριγυρναει πισω μου σαν σκυλακι. Η αλλη καμια αντιδρασηΕίθισται το κεράτωμα να ανταποδίδεται με κεράτωμα!
Γιατι δεν γραφεις κανενα σεναριο για την τηλεοραση????δεν ξέρω τι είθισται αλλά η ροζυ εκει που της τρέχανε τα σαλια για τον νικ εξωθεν και εσωτερικως πιθανόν για αλλους .. ξαφνικα χαθηκε . Που ειναι τα παλια σαλια απο θρεντ σε θρεντ ; που ειναι οι αγαπες και τα λελουδια. Εντωμεταξυ εδω και μερες ο αλεξ τριγυρναει πισω μου σαν σκυλακι. Η αλλη καμια αντιδραση![]()
Θελεις να μας πεις με ποιον γαμιεται; Θελω να διασκεδασω σημερα. Και ο ραο παο εγινε προβλεψιμος. Δεν εχω μαλακα να ασχοληθωΘελεις να της πω κατι?
καληνυχτα μπλιζ. χαχαχαχαχαχαχα Στέγνωσα πάντως να ξες..
Θα πας για μπανιο τελικα?Θελεις να μας πεις με ποιον γαμιεται; Θελω να διασκεδασω σημερα. Και ο ραο παο εγινε προβλεψιμος. Δεν εχω μαλακα να ασχοληθω![]()
Ε οχι. Τα σεναρια αυτα ειναι για να γελασουμε εδω . Δεν πουλάει πιο εξωΓιατι δεν γραφεις κανενα σεναριο για την τηλεοραση????
Η ροζυ πηγε με τον αλλον;Θα πας για μπανιο τελικα?
Δεν υπαρχει αλλος.Η ροζυ πηγε με τον αλλον;
Υπαρχουν αλλοι;Δεν υπαρχει αλλος.
Σε χαιρετω Ερη, παω να ασχοληθω με νομικα θεματαΑραγε θα βγει σε λιγο και ο αγιος να την υπερασπισε; απορια το εχω ...![]()
Σε χαιρετω Ερη, παω να ασχοληθω με νομικα θεματα![]()
καλη κινηση . Αν πεις την αληθεια θα γελανε και οι τηλέγραφοιΣε χαιρετω Ερη, παω να ασχοληθω με νομικα θεματα![]()