NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Κωστακη τη γλύτωσες με τα φιλάκια.
τυχερος εισαι!
ετσι μου ρχεται καμια μερα να της πω ξερα: "Θες να σου γλυψω τα δαχτυλακια, κι ας ειναι κι απλυτα"
Καλωσορισες στο σαιτ, είμαι ο Αλεξανδρος.
Έχει παει με μπλιζ και γουστάρει Άγιοαυτο θα ηταν ωραιο να γινει και εδω να πας στο στουντιο να σου λεει η τανα 3 τρις το γαμησι και εσυ να βγαζεις μια κολλα χαρτι να της γραφεις παρε 10 τρις για ακαποτα ολα !!!!!!!
ερι τωρα σοβαρα το λεω σε σενα μονο αυτο!!!!!! καπου στην αθηνα εχω μια αποθηκη γεματη με λαδια ζαχαρες μακαρονια και ολα αυτα που θα χρειαστουν απο δευτερα για να μαθεις που ειναι το μερος και τα κλειδια απο σενα θελω μονο μια δηλωση με ποιον εχεις παει απο εδω μεσα με αποδειξεις και ποιον γουσταρεις επισεις με αποδειξεις!!!!!! μην πεις εμενα εγω τελειωσα ειμαι μακρια!!!!!
Έχει παει με μπλιζ και γουστάρει Άγιο
1 κιλό μακαρόνια στο νικοτρίβη παρακαλώ
Έχει παει με μπλιζ και γουστάρει Άγιο
1 κιλό μακαρόνια στο νικοτρίβη παρακαλώ
φωτογραφιες υπαρχουν????????????? αποδειξεις ???????? η αποθηκη παει πακετο σε οποιον φερει αποδειξεις!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/assets/image/imageArticle/dollarZimbabwe.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/1e90843ed2f7c9c7030b4878f0693829_XL.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]
[img]https://news.makedonias.gr/wp-content/uploads/2015/06/zimpampoue.jpg
Με πούτσα ή σκέτα;Σήμερα πάντως τρώω φασολάκια
Επίσης μπλιζ ο άγιος δεν με γουσταρει ούτε καν με συμπαθεί είναι σίγουρο αυτό. Αν ήταν διαφορετικά θα το ηξερα και θα είχα σοβαρές ενδείξεις
IndeedΣοφός ο τίτλος του άσματος για την εποχή μας!
Αν και δεν έμαθα τι έγινε έχω μερικές υπόνοιες.
περίπτωση τύπου πρόσφατα σε στουντιότσαρκα.
Έχω μπει μόλις και βλέπω με την άκρη του ματιού μου άτομο λιγνό με μουσάκι, νερντοειδής φάση, από πίσω μου με βήμα ταχύ να πλησιάζει, οπότε δεν κλείνω την πόρτα μπαίνει φουριόζος, με ξεπερνάει στο διάδρομο με ακροβατική τρίπλα και κάάάθεται. Πρώτος και καλύτερος!
Κάθομαι κι εγώ, αρχίζω να κυττάω σκοτεινές επιφάνειες για να συνηθίσει το μάτι στο χαμηλό φως πριν βγουν οι κοπέλες ώστε να τις απολαύσω πρώτα οπτικά. Ο τύπος τρέμει, χτυπάει πόδια κυττάει γύρω γύρω...βγαίνει η υπηρεσία, της λέει είναι καλές; Πολύ του κάνει η υπηρεσία, θες να περάσεις; Να τις δω πρώτα λέει. Εγώ δε μιλάω κάθομαι και κόβω κορμοστασιά και χάρη του 'πόμολου' που κάθεται απέναντί μου.
Γυρνάει κλεφτά με κυττάει, μου λέει είναι καλές; Δεν του απαντάω, μου μιλάει με δυνατό τόνο...είπα, είναι καλές; Γυρνάω από την άλλη κλάνοντάς τον με ένα ξεφύσημα. Έχει αρχίσει το τελικό στάδιο Πάρκινσον από τα πόδια του μέχρι την κορυφή. Βγαίνει η πρώτη, τρέχει αμέσως στην υπηρεσία, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο κλπ. Εγώ περίμενα να βγει και το δεύτερο κορίτσι να το δω γιατί η πρώτη δεν ήταν τίποτε αξιογάμητο. Μπαίνει η εργαζόμενη μέσα και την ακούω να γελάει (να σκάει στα γέλια) και μετά ο τύπος να βρίζει βγαίνοντας...
Τώρα τι έγινε;
Άγνωστο, πάντως μου έριξε μια ματιά λες και του είχα σκοτώσει τη μάνα λέγοντάς μου...σε ρώτησα αν είναι καλές κι έκλεισε την πόρτα πίσω του με δύναμη.
...
Αν και δεν έμαθα τι έγινε έχω μερικές υπόνοιες.