You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
λαρυυυυυυυυυ με το μεγαλο παπαρι που βρισκεσαι;
εδω που βρισκομαι δυστυχως εχω το ποιο μικρο παπαρι απο ολους !!!! Αφρικη !!!!!!! Ζιμπαμπουε!!!!! εχω ερθει να δω πως θα ειναι η ελλαδα μετα το grexit πραγματικα υπαρχει πεινα δυστυχια αλλα θελω να πω ενα πραγμα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα εδω ενα δεν μου λειπει το ΣΕΞ ολοι γαμιουνται με ολους!!!!!!!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και το ειτζ τύπε????εδω που βρισκομαι δυστυχως εχω το ποιο μικρο παπαρι απο ολους !!!! Αφρικη !!!!!!! Ζιμπαμπουε!!!!! εχω ερθει να δω πως θα ειναι η ελλαδα μετα το grexit πραγματικα υπαρχει πεινα δυστυχια αλλα θελω να πω ενα πραγμα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα εδω ενα δεν μου λειπει το ΣΕΞ ολοι γαμιουνται με ολους!!!!!!!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μεχρι και θρεντ εχει γινει γι αυτο το ζητημα ρε Ερη, πού ζεις?
Και το ειτζ τύπε????
παρανομα εξτραδακια τα λενε και εδω !!!!!! ενα χυμο απο καρυδα και μετα μπολικο κατουρημα δεν εχεις θεμα!!!!! απλα εδω το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα να καταλαβεις ενα εισητηριο λεοφωριου εχει 2 τρισεκατομυρια δολλαρια ζιμπαμπουε !!!!! για να πας σουπερ μαρκετ θες δυο σακκουλες σκουπιδιων λεφτα απλα για λιγο γαλα ψωμι κτλπ η ισοτιμια ειναι 1 δολλαριο ηπα προς 1 τετρακις δολλαρια ζιμπαπμουε!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Να δω την Τρεμη να λεει ετσι το δελτιο ειδησεων και να ξερναω ολη τη μερα.
(Οχι οτι δεν ξερναω τωρα που την βλεπω)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Xύνεις μεσα στις μαυρούλες τύπε?παρανομα εξτραδακια τα λενε και εδω !!!!!! ενα χυμο απο καρυδα και μετα μπολικο κατουρημα δεν εχεις θεμα!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
το πρόβλημα δεν είναι που δεν έχουν λεφτά αλλά που δεν έχουν χαρτονομίσματα με τρις-τετρακις να γλιτώνουν το κουβαλημα.παρανομα εξτραδακια τα λενε και εδω !!!!!! ενα χυμο απο καρυδα και μετα μπολικο κατουρημα δεν εχεις θεμα!!!!! απλα εδω το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα να καταλαβεις ενα εισητηριο λεοφωριου εχει 2 τρισεκατομυρια δολλαρια ζιμπαμπουε !!!!! για να πας σουπερ μαρκετ θες δυο σακκουλες σκουπιδιων λεφτα απλα για λιγο γαλα ψωμι κτλπ η ισοτιμια ειναι 1 δολλαριο ηπα προς 1 τετρακις δολλαρια ζιμπαπμουε!!!
το πρόβλημα δεν είναι που δεν έχουν λεφτά αλλά που δεν έχουν χαρτονομίσματα με τρις-τετρακις να γλιτώνουν το κουβαλημα.
μα σημερα τυπωνουν 1 τετρακις σε χαρτονομισμα και αυριο δεν αξιζει μια γινετε πληθωρικο!!!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σιγουρα δεν ζω στο μπουρδελαΜεχρι και θρεντ εχει γινει γι αυτο το ζητημα ρε Ερη, πού ζεις?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Περιμενα τουλαχιστον να ενημερωνεσαι για τα νεα θρεντσιγουρα δεν ζω στο μπουρδελα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
Γεια σου είμαι ο Αλέξανδρος.σιγουρα δεν ζω στο μπουρδελα
μα οταν ηρθα εδω πηγα στην τραπεζα να αλλαξω ενα 100ευρω με τοπικο νομισμα και μου ειπαν οι υπαλληλοι της τραπεζας πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι μετα ηρθε ο διευθυντης και μου εδωσε τα κλειδια της τραπεζας μου λεει μολις μας εξαγορασες!!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μπα μονο για οσα ενδιαφερομαι ενημερωνομαι οπως πάνταΠεριμενα τουλαχιστον να ενημερωνεσαι για τα νεα θρεντ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααχχχχχαχαχαχαχχαχαχμα οταν ηρθα εδω πηγα στην τραπεζα να αλλαξω ενα 100ευρω με τοπικο νομισμα και μου ειπαν οι υπαλληλοι της τραπεζας πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι μετα ηρθε ο διευθυντης και μου εδωσε τα κλειδια της τραπεζας μου λεει μολις μας εξαγορασες!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις