Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λαρυυυυυυυυυ με το μεγαλο παπαρι που βρισκεσαι;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 8

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 4
  • 5.jpg
    5.jpg
    269,1 KB · Εμφανίσεις: 15

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
λαρυυυυυυυυυ με το μεγαλο παπαρι που βρισκεσαι;

εδω που βρισκομαι δυστυχως εχω το ποιο μικρο παπαρι απο ολους !!!! Αφρικη !!!!!!! Ζιμπαμπουε!!!!! εχω ερθει να δω πως θα ειναι η ελλαδα μετα το grexit πραγματικα υπαρχει πεινα δυστυχια αλλα θελω να πω ενα πραγμα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα εδω ενα δεν μου λειπει το ΣΕΞ  ολοι γαμιουνται με ολους!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εδω που βρισκομαι δυστυχως εχω το ποιο μικρο παπαρι απο ολους !!!! Αφρικη !!!!!!! Ζιμπαμπουε!!!!! εχω ερθει να δω πως θα ειναι η ελλαδα μετα το grexit πραγματικα υπαρχει πεινα δυστυχια αλλα θελω να πω ενα πραγμα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα εδω ενα δεν μου λειπει το ΣΕΞ  ολοι γαμιουνται με ολους!!!!!!!!!
Και το ειτζ τύπε????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Και το ειτζ τύπε????

παρανομα εξτραδακια τα λενε και εδω !!!!!! ενα χυμο απο καρυδα και μετα μπολικο κατουρημα δεν εχεις θεμα!!!!! απλα εδω το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα να καταλαβεις ενα εισητηριο λεοφωριου εχει 2 τρισεκατομυρια δολλαρια ζιμπαμπουε !!!!! για να πας σουπερ μαρκετ θες δυο σακκουλες σκουπιδιων λεφτα απλα για λιγο γαλα ψωμι κτλπ η ισοτιμια ειναι 1 δολλαριο ηπα προς 1 τετρακις δολλαρια ζιμπαπμουε!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καραγα λεμε !!!!!! αυτο που φοβαμαι μετα απο χρονια μην με καλεσουν απο το παμε πακετο και εχω πακετο απο καμμια δεκαρια αραπακια!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
παρανομα εξτραδακια τα λενε και εδω !!!!!! ενα χυμο απο καρυδα και μετα μπολικο κατουρημα δεν εχεις θεμα!!!!! απλα εδω το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα να καταλαβεις ενα εισητηριο λεοφωριου εχει 2 τρισεκατομυρια δολλαρια ζιμπαμπουε !!!!! για να πας σουπερ μαρκετ θες δυο σακκουλες σκουπιδιων λεφτα απλα για λιγο γαλα ψωμι κτλπ η ισοτιμια ειναι 1 δολλαριο ηπα προς 1 τετρακις δολλαρια ζιμπαπμουε!!!
το πρόβλημα δεν είναι που δεν έχουν λεφτά αλλά που δεν έχουν χαρτονομίσματα με τρις-τετρακις  να γλιτώνουν το κουβαλημα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το πρόβλημα δεν είναι που δεν έχουν λεφτά αλλά που δεν έχουν χαρτονομίσματα με τρις-τετρακις  να γλιτώνουν το κουβαλημα.

μα σημερα τυπωνουν 1 τετρακις σε χαρτονομισμα και αυριο δεν αξιζει μια γινετε πληθωρικο!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όπως ειπε και μια ψυχη για το grexit.. θύμωσε ο αγας και έκοψε τα αρχιδια του  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μα οταν ηρθα εδω πηγα στην τραπεζα να αλλαξω ενα 100ευρω με τοπικο νομισμα και μου ειπαν οι υπαλληλοι  της τραπεζας πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι μετα ηρθε ο διευθυντης και μου εδωσε τα κλειδια της τραπεζας μου λεει μολις μας εξαγορασες!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μα οταν ηρθα εδω πηγα στην τραπεζα να αλλαξω ενα 100ευρω με τοπικο νομισμα και μου ειπαν οι υπαλληλοι  της τραπεζας πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι μετα ηρθε ο διευθυντης και μου εδωσε τα κλειδια της τραπεζας μου λεει μολις μας εξαγορασες!!!!
αααααααααααααααααααααααχχχχχαχαχαχαχχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom