Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μα σημερα τυπωνουν 1 τετρακις σε χαρτονομισμα και αυριο δεν αξιζει μια γινετε πληθωρικο!!!!!
Η λύση είναι να γράφει ο καθένας σε μια κόλα χαρτί ότι πόσο του χρειάζεται.
Αλλά που να βρουν στυλό θα μου πεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Η λύση είναι να γράφει ο καθένας σε μια κόλα χαρτί ότι πόσο του χρειάζεται.
Αλλά που να βρουν στυλό θα μου πεις.

αυτο θα ηταν ωραιο να γινει και εδω να πας στο στουντιο να σου λεει η τανα 3 τρις το γαμησι και εσυ να βγαζεις μια κολλα χαρτι να της γραφεις παρε 10 τρις για ακαποτα ολα !!!!!!!  

ερι τωρα σοβαρα το λεω σε σενα μονο αυτο!!!!!! καπου στην αθηνα εχω μια αποθηκη γεματη με λαδια ζαχαρες μακαρονια και ολα αυτα που θα χρειαστουν απο δευτερα για να μαθεις που ειναι το μερος και τα κλειδια απο σενα θελω μονο μια δηλωση με ποιον εχεις παει απο εδω μεσα με αποδειξεις και ποιον γουσταρεις επισεις με αποδειξεις!!!!!! μην πεις εμενα εγω τελειωσα ειμαι μακρια!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτο θα ηταν ωραιο να γινει και εδω να πας στο στουντιο να σου λεει η τανα 3 τρις το γαμησι και εσυ να βγαζεις μια κολλα χαρτι να της γραφεις παρε 10 τρις για ακαποτα ολα !!!!!!!  

ερι τωρα σοβαρα το λεω σε σενα μονο αυτο!!!!!! καπου στην αθηνα εχω μια αποθηκη γεματη με λαδια ζαχαρες μακαρονια και ολα αυτα που θα χρειαστουν απο δευτερα για να μαθεις που ειναι το μερος και τα κλειδια απο σενα θελω μονο μια δηλωση με ποιον εχεις παει απο εδω μεσα με αποδειξεις και ποιον γουσταρεις επισεις με αποδειξεις!!!!!! μην πεις εμενα εγω τελειωσα ειμαι μακρια!!!!!
λαρυ εκβιασμος...;  ω μοντιε :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
λαρυ εκβιασμος...;  ω μοντιε :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

περιμενω μεχρι την κυριακη το βραδυ τελεσιγραφο!!!!!! μετα το μυστικο θα χαθει στην αραπια και θα πεινασει κοσμος για χαρη σου μιλαμε για 500 τονους λαδι 7000 πακετα μακαρονια 6500 πακετα ζαχαρη 25000 οσπρια κτλπ  εσυ αποφασιζεις!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ερι δικο σου το πατουσακι;  :lheel:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κριμα, για σενα!  :)

Αρρωσταινω με μαυρο νυχι  :P (βαμμενο οχι απ τη βρωμα  :grin: )

εχω και εγω μαυρο νυχι μου πατησε το ποδι ενα κολοπαιδο στην μπαλα αν γουσταρεις το ποσταρω!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εχω και εγω μαυρο νυχι μου πατησε το ποδι ενα κολοπαιδο στην μπαλα αν γουσταρεις το ποσταρω!!!!!
ρε τυπε το διεκρινησα, για να το προλαβω, ΒΑΜΜΕΝΟ.  :grin:

τελευταια στη δουλεια εχω μια συναδελφισα με βαμμενα μαυρα μικροσκοπικα δαχτυλακια ποδιωνε....μου μιλαει κι εγω αντι να την κοιταω στο προσωπο-ματια, κοιταω κατω στα πατουσακια της....εχω καρφωθει ασχημα ναουμ  :lheel:  :P

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε τυπε το διεκρινησα, για να το προλαβω, ΒΑΜΜΕΝΟ.  :grin:

τελευταια στη δουλεια εχω μια συναδελφισα με βαμμενα μαυρα μικροσκοπικα δαχτυλακια ποδιωνε....μου μιλαει κι εγω αντι να την κοιταω στο προσωπο-ματια, κοιταω κατω στα πατουσακια της....εχω καρφωθει ασχημα ναουμ  :lheel:  :P

εγω ευτυχως που δεν εχω τετοια φετιχ !!!!!! γιατι θα τα πληρωνα ασχημα!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω ευτυχως που δεν εχω τετοια φετιχ !!!!!! γιατι θα τα πληρωνα ασχημα!!!!!
τυχερος εισαι!

ετσι μου ρχεται καμια μερα να της πω ξερα: "Θες να σου γλυψω τα δαχτυλακια, κι ας ειναι κι απλυτα"  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom