erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ο μέγας;Γεια σου είμαι ο Αλέξανδρος.
Ο μέγας;Γεια σου είμαι ο Αλέξανδρος.
Η λύση είναι να γράφει ο καθένας σε μια κόλα χαρτί ότι πόσο του χρειάζεται.μα σημερα τυπωνουν 1 τετρακις σε χαρτονομισμα και αυριο δεν αξιζει μια γινετε πληθωρικο!!!!!
Ο 71.Ο μέγας;
ο . ;
Η λύση είναι να γράφει ο καθένας σε μια κόλα χαρτί ότι πόσο του χρειάζεται.
Αλλά που να βρουν στυλό θα μου πεις.
:o
λαρυ εκβιασμος...; ω μοντιεαυτο θα ηταν ωραιο να γινει και εδω να πας στο στουντιο να σου λεει η τανα 3 τρις το γαμησι και εσυ να βγαζεις μια κολλα χαρτι να της γραφεις παρε 10 τρις για ακαποτα ολα !!!!!!!
ερι τωρα σοβαρα το λεω σε σενα μονο αυτο!!!!!! καπου στην αθηνα εχω μια αποθηκη γεματη με λαδια ζαχαρες μακαρονια και ολα αυτα που θα χρειαστουν απο δευτερα για να μαθεις που ειναι το μερος και τα κλειδια απο σενα θελω μονο μια δηλωση με ποιον εχεις παει απο εδω μεσα με αποδειξεις και ποιον γουσταρεις επισεις με αποδειξεις!!!!!! μην πεις εμενα εγω τελειωσα ειμαι μακρια!!!!!
Οχι καλε εγω απλη περαστική ημενα:o
Αμφισβητείς ανοιχτά τον ανδρισμό του εξέχοντος μέλους του και μέγα γυναικοκατακτητή alex71;
λαρυ εκβιασμος...; ω μοντιε
οχιΕρι δικο σου το πατουσακι;
κριμα, για σενα!
κριμα, για σενα!
Αρρωσταινω με μαυρο νυχι (βαμμενο οχι απ τη βρωμα )
εχω και εγω μαυρο νυχι μου πατησε το ποδι ενα κολοπαιδο στην μπαλα αν γουσταρεις το ποσταρω!!!!!
ρε τυπε το διεκρινησα, για να το προλαβω, ΒΑΜΜΕΝΟ.εχω και εγω μαυρο νυχι μου πατησε το ποδι ενα κολοπαιδο στην μπαλα αν γουσταρεις το ποσταρω!!!!!
ρε τυπε το διεκρινησα, για να το προλαβω, ΒΑΜΜΕΝΟ.
τελευταια στη δουλεια εχω μια συναδελφισα με βαμμενα μαυρα μικροσκοπικα δαχτυλακια ποδιωνε....μου μιλαει κι εγω αντι να την κοιταω στο προσωπο-ματια, κοιταω κατω στα πατουσακια της....εχω καρφωθει ασχημα ναουμ
τυχερος εισαι!εγω ευτυχως που δεν εχω τετοια φετιχ !!!!!! γιατι θα τα πληρωνα ασχημα!!!!!