Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Είχα την αίσθηση ότι δεν επηρρεάζεστε από τις ασυναρτησίες του πορνοθέτη.Μάθαμε ποια είναι η τυχερή που θα δεχθεί 4 επαναλήψεις;;;
Είχα την αίσθηση ότι δεν επηρρεάζεστε από τις ασυναρτησίες του πορνοθέτη.Μάθαμε ποια είναι η τυχερή που θα δεχθεί 4 επαναλήψεις;;;
Η φαντασία του πορνοθέτη..........
........ ύπάρχει puranger μέ αυτήν τή έπίδοσην ??
Είχα την αίσθηση ότι δεν επηρρεάζεστε από τις ασυναρτησίες του πορνοθέτη.
Για το Syrah να λέγεται, για τη μύγα με έχουν ζαλίσει ...Τέσσερα κεράσματα Syrah εννοούσα, αλλά όποιος έχει την μύγα...
Δεν αποχώρησες ακόμα εσύ ντροπιασμένος?
σεισμος σεισμος
Μην ελπίζεις σε εμένα αγαπητέ να δοξάσω τους γέροντες. Ας είστε καλά οι τρίωροι που το κρατάτε ψηλά!
Μεταξύ μας και μη βγει παρα οξω , σε παρακαλώ δηλαδή,
Ο μεγαλύτερος γαμηκουλας , ο μεγαλύτερος διακορευτής εργαζομένων και μη κορασίδων , είναι ο "εγω δεν γαμαω" νηματοθέτης ..
Απλα , όπως πολύ καλα γνωρίζεις ..ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα..εναντίον μας για να κρύψει τα αίσχη και τα όργια που κανει ..ο γερο σάτυρος
Έτσι! Να αγιάσει το στόμα σου!
Εσυ σαν αναπληρωτής γενικος διευθυντής τα ξέρεις επίσης από πρώτο χερι ...
Είχα καμμιά δεκαπενταριά τρίχες στο κεφάλι και τώρα πλέον μου έχουν μείνει περίπου οι μισές...
Άστα να πάνε...
Μεταξύ μας και μη βγει παρα οξω , σε παρακαλώ δηλαδή,
Ο μεγαλύτερος γαμηκουλας , ο μεγαλύτερος διακορευτής εργαζομένων και μη κορασίδων , είναι ο "εγω δεν γαμαω" νηματοθέτης ..
Απλα , όπως πολύ καλα γνωρίζεις ..ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα..εναντίον μας για να κρύψει τα αίσχη και τα όργια που κανει ..ο γερο σάτυρος
Έτσι! Να αγιάσει το στόμα σου!
Καλως τονκρυφογαμληκουλα..τον πολυχρονεμένο μας ..
Πως πηγε η εργασια σας ???
<<Εξαιρετικος >> θα ελεγα ;) ;)
Σας παραπέμπω στα σχόλια της κυρίας Ελενας για το άτομο μου
εν τω μεταξύ εσυ ..βρασε στο ζουμί σου ..ζουλιαρη
Ίδε θράσος!!!
Σε αυτό το σημειο να ζητησω ταπεινα συγνώμη για την ενοχληση που προκαλέσαμε στα διπλανα δωμάτια.. παρα την αριστη ηχομονοση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου
Δεν σας ζηλεύω, κύριε.
Σας θαυμάζω ανυπόκριτα!
Ω κυριε πρεσβευτα μου
..με κάνετε και ντρέπομαι
:- :- :-
πιστεψτε με δεν το εκανα επίτηδες