Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
Με grappa ο καφές, corretto;
Με νιώθεις...
Με grappa ο καφές, corretto;
Ευτυχώς που οργιάζει τουλάχιστον η φαντασία μας!Καλημέρα σκληροί ρέκτες! Τρίτη σήμερα, ο τετράσφαιρος θα δοκιμάσει για νέο High score! Το νήμα του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!
Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη ...Με νιώθεις...
Καλημέρα αλανιάρικα πορνογερόντια.
Ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους. Περαιτέρω θα παρακαλούσα να μην εμπλέκεστε με ιδέες και έννοιες τις οποίες you can't possibly comprehand, ως θα έλεγε και η Αγγλίς τροφός σας...Καλημέρα, 'σύντροφε'.
Για ποιο θέμα θα μιλήσουμε σήμερα;
Τι είπε ο Μαρξ για την συμβολή του σεξ στην κολεκτιβοποίηση της παραγωγής αραβοσίτου;
Ποτε ειναι καθαρα δευτερα?
Ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους. Περαιτέρω θα παρακαλούσα να μην εμπλέκεστε με ιδέες και έννοιες τις οποίες you can't possibly comprehand, ως θα έλεγε και η Αγγλίς τροφός σας...
Δεν ήρθα για μάθημα αγγλικής.Comprehend, θα έλεγε η Αγγλίς τροφός μου ...
Clean Monday εχει στην αγγλια?
.............χαχαχαχχα για να καταλάβεις περι ποιου ψυχαναγκασμού πρόκειται ..
Γυρνάγαμε με τη παρεα από ψαρεματακι ...
αφου βγαζαμε τα πραγματα στην παραλια ..αφου το δέναμε τους εδιωχνα και καθομουν να το καθαρισω με την παρακληση να ενημερωσουν τη γυναικα μου ότι γυρισαμε
Μετα από καμια ωριτσα ... αφου ειχα απομακρυνει με ειδικα οικολογικα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, τα υπολείμματα από δολωμάτα , αιματα , μελανια και προπαντός κόκκους αμμου που απρόσεχτα ανέβασαν στο κατάστρωμα .. και αφου εχει πλυθει και σκουπιστεί παρακαλω ..ε εβγαινα και εγω