Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Τοδιςπολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!
Τοδιςπολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!
Μόλις απέστειλα το παρακάτω σχόλιό μου στην κριτική σας, ω επαίσχυντε!
Σας άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη και αρκείσθε σε ένα συγνώμη, κύριε;;; Με κάτι τέτοιους σαν εσάς και τους κ.κ. Vlandis, popov, Karelia κλπ έχουμε αποκτήσει συμπλέγματα όλοι οι υπόλοιποι στους παππούληδες ...
Γέρο, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού σου, διότι όταν δεν παίρνεις με συνέπεια
τα χάπια σου, αρχίζεις και τα χάνεις, γράφοντας μετά ό,τι νά' ναι, φορτώνοντας πάντα στους άλλους
τα δικά σου καμώματα.
Ίδε θράσος!!!
Σε αυτό το σημειο να ζητησω ταπεινα συγνώμη για την ενοχληση που προκαλέσαμε στα διπλανα δωμάτια.. παρα την αριστη ηχομονοση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου
Γέρο, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού σου, διότι όταν δεν παίρνεις με συνέπεια
τα χάπια σου, αρχίζεις και τα χάνεις, γράφοντας μετά ό,τι νά' ναι, φορτώνοντας πάντα στους άλλους
τα δικά σου καμώματα.
Τόση ώρα σας διαβάζω και φρίττω !!!Μόλις απέστειλα το παρακάτω σχόλιό μου στην κριτική σας, ω επαίσχυντε!
Σας άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη και αρκείσθε σε ένα συγνώμη, κύριε;;; Με κάτι τέτοιους σαν εσάς και τους κ.κ. Vlandis, popov, Karelia κλπ έχουμε αποκτήσει συμπλέγματα όλοι οι υπόλοιποι στους παππούληδες ...
Τόση ώρα σας διαβάζω και φρίττω !!!
Δυο (μεσήλικες) άνθρωποι, ξεκατινιάζονται για το ποιος έκανε τον περισσότερο "σαματα" (και το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι ο ένας κατηγορεί τον άλλο για "σαματατζή"), σε ένα νήμα που (δήθεν) ευαγγελίζεται την αγαμία, την εγκράτεια, και διάφορες άλλες τέτοιες πίπες...
O tempora, o mores !!!
Τόση ώρα σας διαβάζω και φρίττω !!!
Δυο (μεσήλικες) άνθρωποι, ξεκατινιάζονται για το ποιος έκανε τον περισσότερο "σαματα" (και το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι ο ένας κατηγορεί τον άλλο για "σαματατζή"), σε ένα νήμα που (δήθεν) ευαγγελίζεται την αγαμία, την εγκράτεια, και διάφορες άλλες τέτοιες πίπες...
O tempora, o mores !!!
Πρωτον ...προσεχε τι λες ..πατοψαρο
Δευτερον ..ο νηματοθέτης είναι ακριβως ένα χρονο ποιο μεγαλος από μενα ..αρα ..χουφταλο
Τριτον εγω προσωπικα και το σπαθι μου ουδέποτε ευαγγελίστηκα την αγαμία ..αυτές είναι μπουρδολογίες του αλλου commando ...
Φρονώ ότι χθες είχατε απόλυτο δίκιο.
Του χρειάζεται ένας Αιδοιολείχος για να στρώσει ... Αλλά, δυστυχώς, εκείνος αποχώρησε και τώρα ο κομμουνιστοσυμμορίτης αλωνίζει αυγά ...
Κοιτα εγω , σοσιαλίζω λιγακι..( δεν είμαι καπιταλας αιματορουφηχτρας σαν και σενα ) οπότε μαλον το μερος του συντροφου blade θα επαιρνα
Να πάτε να ιδρύσετε, οι δύο σας, νήμα υπό τον τίτλο < Η κομμούνα του μπου > ...
Να πάτε να ιδρύσετε, οι δύο σας, νήμα υπό τον τίτλο < Η κομμούνα του μπου > ...
:helpsos: :helpsos:Μου εχουν μπαναρει το λογαριασμο μου απο τολαπτιπ ενω αππο το κινητο οχι. Μπορειτε να βοηθησετε;