Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.015
- Πόντοι
- 28.246
Αφορούσε όλους όσους τον βρέχουν με επιτυχία και σε αυτούς το δίνατε ως έπαθλο!Αφορούσε εσάς όμως!
Αφορούσε όλους όσους τον βρέχουν με επιτυχία και σε αυτούς το δίνατε ως έπαθλο!Αφορούσε εσάς όμως!
δεν ειμαι κυριος ρε
Κοιτάξτε, 'κύριε'.
Κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να επιβεβαιώσετε πόσο γελοίος είσθε, πράγμα που ευθαρσώς αποτυπώνετε στις γελοίες διαμάχες σας και στους γελοίους διαγωνισμούς που συμμετέχετε.
Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι αναρτήσεις σας ούτε οι απόψεις σας.
Στο καλό και με τη Νίκη!
Γι΄ αυτό και το έβαλα σε αυτάκια.
Στο καλό!
Εσύ έχεις πάρει το πούλο και δεν το ξέρεις. Σε παρακαλώ πάρε δρόμο, και μην ενοχλείς άλλο το νήμα!φευγεις μπαρμπα?
Εσύ έχεις πάρει το πούλο και δεν το ξέρεις. Σε παρακαλώ πάρε δρόμο, και μην ενοχλείς άλλο το νήμα!
σινσι μου τι λεει αυτος?
λες να του κανουμε καμια βιζιτα αρμενικη να το φυσσαει
Όχι Βάγκον. Όσο μαλάκες και αν είμαστε, είμαστε λιγότερο μαλάκες από αυτούς που έχουν χωρίσει το μπου στα δύο.
Μ΄ εσάς ειδικά δε νομίζω ότι απαιτείται ουσιαστικότερη ενασχόλησίς μου πλην ίσως να σας παροτρύνω να ασχοληθείτε εναργέστερα με τα ποιοτικότατα νήματα, των οποίων είσθε νηματοθέτης.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τα παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας νήματά σας όπως:
Εσάνς κωλίλας
Θερμοκρασία κόλπου
Αφήστε μουστάκι και βγείτε για καμάκι
Τι ύψος έχετε;
Καληνύχτα!
το Καληνυχτα! δεν το εχω δει,καινουργιο ειναι?
Μου προξενείτε ανία.
Στο καλό!
Μ΄ εσάς ειδικά δε νομίζω ότι απαιτείται ουσιαστικότερη ενασχόλησίς μου πλην ίσως να σας παροτρύνω να ασχοληθείτε εναργέστερα με τα ποιοτικότατα νήματα, των οποίων είσθε νηματοθέτης.
Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τα παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας νήματά σας όπως:
Εσάνς κωλίλας
Θερμοκρασία κόλπου
Αφήστε μουστάκι και βγείτε για καμάκι
Τι ύψος έχετε;
Καληνύχτα!
Κουφού καμπάνα και αν βαράς, το ξέρεις σύντροφε;Προς wagon & since:
Ρε μάγκες, αφού βλέπετε ότι εδώ δεν είναι για σας. Εδώ μιλάνε άνθρωποι που διαθέτουν κάποιον στοιχειώδη εγκέφαλο, ο οποίος δεν βρίσκεται μεταξύ του αφαλού και των γονάτων τους, όπως σε εσάς. Γιατί δεν φεύγετε από μόνοι σας, και μας αναγκάζετε να ξοδέψουμε την έστω και ελάχιστη φαιά ουσία που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να σας απαντάμε;;;
Μην σας κρατάμε τσάμπα...
Προς wagon & since:
Ρε μάγκες, αφού βλέπετε ότι εδώ δεν είναι για σας. Εδώ μιλάνε άνθρωποι που διαθέτουν κάποιον στοιχειώδη εγκέφαλο, ο οποίος δεν βρίσκεται μεταξύ του αφαλού και των γονάτων τους, όπως σε εσάς. Γιατί δεν φεύγετε από μόνοι σας, και μας αναγκάζετε να ξοδέψουμε την έστω και ελάχιστη φαιά ουσία που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να σας απαντάμε;;;
Μην σας κρατάμε τσάμπα...
Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με τα νήματα που έχω δημιουργήσει.
Ξέρετε, όποιος "δημιουργεί", κάνει και λάθη και επιπολαιότητες. Όποιος κουρνιάζει κάπου - σαν και εσάς - απλά περιμένει τα λάθη των άλλων για να "κράξει".
Αναφέρετε μερικά από τα νήματα που έχω δημιουργήσει, όχι όμως όλα. Σας συμβουλεύω - μιας και ψάξατε - να ψάξετε καλύτερα. Όπως φαίνεται, έχετε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να κυνηγάτε την ουρά σας και να αυξάνετε τις σελίδες του νηματός σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια.
Σας εύχομαι καλό απόγευμα.