Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Παπάρια μάντολες. Παραμυθά !!!
προσφατη φωτο..του λατρεμένου μας νηματοθετη ..γνωστος και ως Βαρωνος Μινχάουζεν ο παραμυθάς
Παπάρια μάντολες. Παραμυθά !!!
Η γνωστή τακτική. Κατηγορούμε τους άλλους για δήθεν δικά τους ανομήματα, προκειμένου να αποσείσουμε τις ευθύνες από επάνω μας και να αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση...Για πείτε μας για τα προ ημερών κατορθώματά σας εις την Κεντρικήν Ευρώπην...
Για πείτε μας για τα προ ημερών κατορθώματά σας εις την Κεντρικήν Ευρώπην...
Η γνωστή τακτική. Κατηγορούμε τους άλλους για δήθεν δικά τους ανομήματα, προκειμένου να αποσείσουμε τις ευθύνες από επάνω μας και να αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση...
Έχουσι γνώσιν οι φύλακες...
προσφατη φωτο..του λατρεμένου μας νηματοθετη ..γνωστος και ως Βαρωνος Μινχάουζεν ο παραμυθάς
Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης (16 ωρες παραμονης) μου εις την γειτονα και φιλη Ιταλία ...ουδεν το αποτροπαιο συνέβη πλην του ανασκολοπισμού που υπέστην υπο του προισταμένου μου ...
με λιγα λογια ..τζιφος
Η γνωστή τακτική. Κατηγορούμε τους άλλους για δήθεν δικά τους ανομήματα, προκειμένου να αποσείσουμε τις ευθύνες από επάνω μας και να αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση...
Έχουσι γνώσιν οι φύλακες...
Γιατί δεν τον ερωτάτε ευθέως για τα πεπραγμένα του;
Ερωτήστε τον επίσης αν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καφέ με φίλο του και σε αποτυχημένο ραντεβού με γνωστή εργαζομένη, τι επιλέγει;;;
Αγαπητέ τώρα πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα ...
Η ωρα που θα μπορούσαμε να πιούμε καφε σε καμια περιπτωση δεν είναι ιδια με την ωρα που συνευρίσκομαι ( εστω και συγκριτικα αποτυχημένα ) με γνωστη εργαζόμενη ...
Vlandis ...που εισε ρε φιλε να με σωσεις
Αναφέρθηκα σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και για τα εκεί πεπραγμένα σας και όχι σε χώρα της Νοτίου Ευρώπης...
Αν αναφερεσθε στην προ μηνων επίσκεψη μου εις την πολη της Μουσικής , δηλωσα ευθαρσώς ότι "ξεσκιστηκα" και υπεβαλα και τις δέουσες αναφορές ..
Οπότε προς τι ο ψόγος ?
Μηπως επιθυμείτε να ανοιξω το στοματακι μου και εγω ???? και να μιλησουμε για "λαμπάδες "
Σαφώς και δεν είναι. Το μυαλό σας όμως ήταν στην συνεύρεση και γι΄ αυτό εγγράψατε τον φίλο σας εις τα παλαιότερα των υποδημάτων σας!
Φρονώ ότι την ξαναεπισκεφθήκατε έκτοτε...
Θα σας υβρισω ...λαχαναγοριτικα be careful
Πάλι μαλώνετε ρε γερομπισμπίκια ποιός γαμάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
Πάλι μαλώνετε ρε γερομπισμπίκια ποιός γαμάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
Μπα ..τι εγινε καπετάνιε ?? αλαξες βρακι ?