Επισκέπτης
Ευχαριστώ!
Είσθε ιδανικός για να καταπολεμήσω την αϋπνία μου, ω καθυστερημένο και ανοϊκό και περιφρονημένο μαλάκιο!
Με 50000 μηνύματα σε περίπου 4 χρόνια, άλλος είναι το μαλάκιο εδώ μέσα
Ευχαριστώ!
Είσθε ιδανικός για να καταπολεμήσω την αϋπνία μου, ω καθυστερημένο και ανοϊκό και περιφρονημένο μαλάκιο!
εγω σε σεβομαι τυπε
Το διασκεδαστικό ένθετο < Περί κομπλεξικών και λοιπών περιφρονημένων μαλακίων > ετελείωσε.
Ας επανέλθουμε στις εργασίες του νήματός μας. Όταν χρειασθούμε κλόουν, θα τους ξανακαλέσουμε.
Έως τότε ας τους περιφρονήσουμε εκ νέου.
,,,επέτρεψε μου λοιπόν να σου πω κατι ..φιλικά
εμείς εδώ ...γνωριζόμαστε οι περισσότεροι προσωπικά ( αρα δεν κρυβόμαστε πισω απ την ανωνυμία του ιντερνετ ) και μας ενώνουν βιώματα και έχουμε αποδεχθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς μεταξύ μας ..και αυτή την παρέα θέλουμε να την προστατεύσουμε
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να σου πω ...
Παραθέτω απλώς την πραγματικότητα. Άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.![]()
νευριασες τυπε μου και απαντας ετσι χυδαια
![]()
μα καλα μην βιαζετε τους τροπους σας μονο αυτοι σας εχουν απομεινει![]()
Παραθέτω απλώς την πραγματικότητα. Άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
ΥΓ. Εγώ είμαι κομμουνιστής από ιδεολογία, εδώ και 35 χρόνια, κι όχι λακές των δήθεν αριστερών, που πετάνε ένα τσιτάτο που άκουσαν, και νόμισαν πως έγιναν "αγωνιστές". Αυτά λοιπόν περί μπουρζουαζίας και λοιπές πίπες καλύτερα να τα πεις εκεί που σε παίρνουν ακόμη στα σοβαρά.
ΥΓ. Εγώ είμαι κομμουνιστής από ιδεολογία, εδώ και 35 χρόνια, κι όχι λακές των δήθεν αριστερών, που πετάνε ένα τσιτάτο που άκουσαν, και νόμισαν πως έγιναν "αγωνιστές". Αυτά λοιπόν περί μπουρζουαζίας και λοιπές πίπες καλύτερα να τα πεις εκεί που σε παίρνουν ακόμη στα σοβαρά.
,,,
καντε ενα γκρουπ στο φβ παλαιοι συμμαθητες και πειτε τα εκει
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να σου πω ...
Αναφερόμουν στον, εκτός σάιτ, χώρο. Πλέον, ούτε εδώ τον παίρνουν στα σοβαρά.Υπάρχει τέτοιο νήμα;;;
Εικοτολογώ ότι μόνο στο < Εσάνς κωλίλας > τον παίρνουν στα σοβαρά ...![]()
![]()
![]()
![]()
θες να σου δωσω ενα?τα ποια ??
![]()
![]()
![]()
Όπως βλέπεις ούτε σε έβρισα ούτε τον έξυπνο σου εκανα ...
Αν θες να συνεχίσεις σε αυτό το υφος ..λυπάμαι δεν θα συνεχίσω εγώ
Βλέπω τώρα το θέμα ενός συγκεκριμένου CG ανοικτό και θυμάμαι κατά τη διάρκεια μίας - κατά τα υπόλοιπα - πετυχημένης συνεύρεσης μαζί της, όταν γύρισε στα τέσσερα, μου ήρθε μία διακριτική μυρωδιά κωλίλας. Ξέρετε, αυτή η μυρωδιά που "παραμένει" όταν πλυθεί ο κώλος όχι ακριβώς μετά από το χέσιμο άλλα αρκετή ώρα μετά και όχι με την απαιτούμενη σχολαστικότητα, με αποτέλεσμα να εγκαθίσταται εκεί και να ξεκινάει να εκπέμπεται μόλις ιδρώσει το σώμα. Πτοήθηκα και αναρωτήθηκα για το νόημα της ζωής για λίγα λεπτά, δεν το κάναμε ξανά στα τέσσερα εκείνη την ημέρα, δεν της είπα τίποτα. Τί κάνετε ή τί θα κάνατε εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση?
Ψηφίστε με ειλικρίνεια γιατί έτσι θα επιβεβαιώσω τη θεωρία μου ότι οι περισσότεροι που πληρώνουμε για να γαμήσουμε είμαστε κοντοί, ενώ οι ψηλοί βρίσκουν να γαμήσουν ευκολότερα.
- Ψηφίστε αυτό που είναι πιο κοντά χωρίς να υπολογίζετε τα Nike με τους 3 πόντους αερόσολα ή τα Hogan - δηλαδή ύψος με απλό ανδρικό πατητό παπούτσι
- Αν είστε πχ 1.72 μην ψηφίσετε 1.75 αλλά 1.70)
- Επίσης μην ψηφίσετε αν απλά βολτάρετε στο bourdela και γενικά δεν πληρώνετε για να γαμήσετε.