Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.103
- Πόντοι
- 1.406
Να πεθάνουν οι γυναικε να πεθανουνε;;Θα θελα να μην υπηρχες
Να πεθάνουν οι γυναικε να πεθανουνε;;Θα θελα να μην υπηρχες
Τοσο καλος στον τομεα χιουμορ ?Ελενα, αν ηταν να κανουμε σεξ με το χιουμορ, θα ειμουν κατι μεταξυ Τατσοπουλου και Σπαλιαρα
Ναι αλλα μονο σ αυτο. Στα "αλλα", τζιφος :SΤοσο καλος στον τομεα χιουμορ ?
Το ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα, το επαναλαμβανω: Τη πρωτη νυχτα του γαμου, οταν με πρωτοειδε η γυναικα μου γυμνο, εβαλε τα γελια, μετα ομως αποτομα, εβαλε τα κλαματα. Εχουν περασει 40 χρονια και ακομα δεν μπορω να εξηγησω το γιατι. :S
Συνειδητοποίησε με τι θα την βγαλει για ολοκληρη ζωη. Στην αρχή την επιασε νευρικό γελιο και μετα ξέσπασε σε κλάμα. Πως το βλεπεις σαν εξήγηση;Το ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα, το επαναλαμβανω: Τη πρωτη νυχτα του γαμου, οταν με πρωτοειδε η γυναικα μου γυμνο, εβαλε τα γελια, μετα ομως αποτομα, εβαλε τα κλαματα. Εχουν περασει 40 χρονια και ακομα δεν μπορω να εξηγησω το γιατι. :S
Λες γι αυτο το μοριο μου το εχει ονομασει "Παναγιωταινα"; (Απ το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα;)Συνειδητοποίησε με τι θα την βγαλει για ολοκληρη ζωη. Στην αρχή την επιασε νευρικό γελιο και μετα ξέσπασε σε κλάμα. Πως το βλεπεις σαν εξήγηση;
Ισως. Τωρα που λες κι αλλα ολο και περισσοτερο βγαινει νοημα.Λες γι αυτο το μοριο μου το εχει ονομασει "Παναγιωταινα"; (Απ το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα;)
Όχι ρε γερό από το παραδοσιακό ασμα εμπνεύστηκε: Το μουνι το λένε Γιώτα και το πουτσο Παναγιώτα!Λες γι αυτο το μοριο μου το εχει ονομασει "Παναγιωταινα"; (Απ το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα;)
Καλημέρα λεβεντόγεροι!
Δεν σου κάνω τον αγιο αχ αμάρτησαΓιατί στην καρδιά μου έχω αλεξίσφαιρο γιλέκο,
η ψυχή μου μαδημένη σε μια χούφτα δάκρυα.
Όνειρό μου και ψυχή μου, όταν θα `ρθεις στην ζωή μου,
η ύπαρξή μου θα `ναι ήδη χίλια μίλια μακριά.
Θα τα πίνω για μένα