jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κάπως έτσι πρωτομπήες και στο 99 και μετά σου καλάρεσε. :S :S :S
μονο αγκυρας
Κάπως έτσι πρωτομπήες και στο 99 και μετά σου καλάρεσε. :S :S :S
Οι ντιντίδες δεν βρίσκουν?Οι γκόμενες έχουν αγριέψει.Πολλοί νέοι είναι ντιντίδες και δεν βρίσκουν να γαμηθούν
μάλλον βρίσκουν γιατί πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικούς ρυθμούς :SΟι ντιντίδες δεν βρίσκουν?
Τυπε αφεσου στα χέρια μας ,αν δεν σε καταστρέψουμε παίρνεις τα λεφτά σου πισωΤζίμη το δεύτερο με τρώει
Που θς βρω νέους να μάθω για σύγχρονες σχέσεις;
Τυπε Τζίμυ σε τραμπουκιζουνε πολύ άγρια στο μέλι :S
μονο αγκυρας
Τυπε εμενα με τραμπουκιζει και μου κανει μπουλινγκ η γυναικα μου. Ασε τις σεξουαλικες παρενοχλησεις, και τα σεξουαλικα υπονοουμενα , συνεχεια για το μεγεθος και τον ανδρισμο μου. Δεν ξερω τι να κανωΤυπε Τζίμυ σε τραμπουκιζουνε πολύ άγρια στο μέλι :S
Αντιποινα τυπε,πες της ότι παχυνεΤυπε εμενα με τραμπουκιζει και μου κανει μπουλινγκ η γυναικα μου. Ασε τις σεξουαλικες παρενοχλησεις, και τα σεξουαλικα υπονοουμενα , συνεχεια για το μεγεθος και τον ανδρισμο μου. Δεν ξερω τι να κανω
Τυπε δεν θα πιασει, ειναι σαν παχυς σκελετος, κοπλιμεντο θα της κανωΑντιποινα τυπε,πες της ότι παχυνε
Καλού κακού φορά κ κάνα κράνος όμως,ίσως κ αλεξίσφαιρο γιλεκο
Το βρήκα! Πες της ότι βρήκες γκόμενα! Θα γελάσει με την ψυχή της κ γενικά οι γυναίκες εκτιμούν το χιούμορ σε έναν αντραΤυπε δεν θα πιασει, ειναι σαν παχυς σκελετος, κοπλιμεντο θα της κανω
Τυπε, φανταστικη ιδεα. Θα σκασει απο τα πολλα τα γελια και ετσι μπορει και να τη ξεφορτωθω.Το βρήκα! Πες της ότι βρήκες γκόμενα! Θα γελάσει με την ψυχή της κ γενικά οι γυναίκες εκτιμούν το χιούμορ σε έναν αντρα
Το βρήκα! Πες της ότι βρήκες γκόμενα! Θα γελάσει με την ψυχή της κ γενικά οι γυναίκες εκτιμούν το χιούμορ σε έναν αντρα . Ισως το πιο σεξυ χαρακτηριστικο σε εναν ανδρα
Μονο Τριβης ρε πιπινιαΜόνο κωλογερος ρε μουνια
Μονο Τριβης ρε πιπινια
Νικολα, πως ξεμεινες εδω τετοια ωρα;Θα θελα να μην υπηρχες
Σέξ μόνο με λεφτά πλέον :SΕλενα, αν ηταν να κανουμε σεξ με το χιουμορ, θα ειμουν κατι μεταξυ Τατσοπουλου και Σπαλιαρα