Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Οοοοοχι, το καρντασι πληρωσε κ για τα δυοοο... Ααα η αληθεια να λεγεται
Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ?
Οοοοοχι, το καρντασι πληρωσε κ για τα δυοοο... Ααα η αληθεια να λεγεται
Τώρα αν ήταν ονλάιν θα σου έγραφε:Να μην είσθαι αδιάκριτοςΣτάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ?
Τώρα αν ήταν ονλάιν θα σου έγραφε:Να μην είσθαι αδιάκριτος
Κατά δήλωσή του του όμως, το γεύμα διήρκεσε 2 ώρες και 45 λεπτά. Άρα, στην ουσία, πλήρωσε 3 ώρες για 15 λεπτά σεξ...Οοοοοχι, το καρντασι πληρωσε κ για τα δυοοο... Ααα η αληθεια να λεγεται
Μωρε αυτός καλά θα έκανε ! Εγώ κα πάλι θα ρωτούσα !
Κατά δήλωσή του του όμως, το γεύμα διήρκεσε 2 ώρες και 45 λεπτά. Άρα, στην ουσία, πλήρωσε 3 ώρες για 15 λεπτά σεξ...
Τέτοιος μπήχτης γίνομαι κι εγώ...
νομίζω το 78' αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου
Ράδιο Σίτυ,dolby digital και χαμός
Σας παρακαλώ κύριε νηματοθέτη, μην μας βάζετε όλους στο ίδιο σακί! Προσωπικά δεν αναλώθηκα καθόλου σε τέτοια συζήτηση για το πόση ώρα φάγατε, αν φάγατε, που φάγατε δηλαδή, αλλά να μην το κάνουμε θέμα. Ούτε και αν συνουσιαστήκατε, που συνουσιαστήκατε, αλλά και πάλι μην το κάνουμε θέμα.Καλημέρα, κουτσομπόληδες [ οι κυρίες εξαιρούνται του χαρακτηρισμού ]!
Σας παρακαλώ κύριε νηματοθέτη, μην μας βάζετε όλους στο ίδιο σακί! Προσωπικά δεν αναλώθηκα καθόλου σε τέτοια συζήτηση για το πόση ώρα φάγατε, αν φάγατε, που φάγατε δηλαδή, αλλά να μην το κάνουμε θέμα. Ούτε και αν συνουσιαστήκατε, που συνουσιαστήκατε, αλλά και πάλι μην το κάνουμε θέμα.
Καλημέρα σας!
Καλημέρα σενιορ Τριβη! Χρόνια πολλά και σε σένα. Πως πέρασες;Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα καλά παιδγιά
Ποιος σου την έσπασε να πάω να καθαρίσω!Μέτρια :-
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ... και σε διαφορετικα επιπεδα.. Υπολοιπες λεπτομερειες... στην βιογραφια του νηματοθετη παρακαλωΣτάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ?