You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.063
- Πόντοι
- 22.785
Δεν καταλάβατε η μάλλον δεν το αναγνώσατε καλώς.Και βέβαια να της αγοράσετε το iphone10, κύριε!
Θα ηχογραφεί καλύτερα τους οργασμούς της με την φιλενάδα της...
Τo i10 είναι αυτοκίνητο Hyundai
Τιμή 17000€.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
Eμπλεξα με τον καριολη!!!!Ο κ. @troubakhs μου είναι τελικά μία οικονομική ιδιοφυία!
Αφού τελικά κατάφερε νατουμπάρεισυμφωνήσει ακόμη και με εσάς το 80-20, τότε είμαι σίγουρος ότι ο αχαίρευτος θα αυξήσει την οικογενειακή περιουσία μας!
Τον εγκαθιστώ ΙΣΟΒΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ μου!!!
Ειναι ολομεθυστος,βαραμε τα κουδουνια και τραγουδαει "μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια"
Αφραγκοι θα γυρισουμε γαμω την ωρα που του ειπα να συνεργαστουμε!!!!
και δεν ξερω και πως παιζουν με την μελοντικα αυτο με τα δαχτυλιδια!!!!!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.882
- Πόντοι
- 2.606
Η απάντηση 80χρονης στον Γιώργο Τσελίκα: «Ζει ο σύζυγος;» - «Όχι ευτυχώς»
Στη συνέχεια, ένα παιδάκι ζήτησε να πει τα κάλαντα στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, με εκείνον να απαντά «περίμενε να τελειώσω και θα μου τα πεις, reserved»
www.skai.gr
xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 3.033
- Πόντοι
- 3.375
Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι, καλές γιορτές και από μένα, και ευτυχισμένο το νέο έτος. Με υγεία, σεβασμό και ευτυχία σε όλους μας και σε κάθε συνάνθρωπο μας.
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 137
- Like
- 37.225
- Πόντοι
- 27.636
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, να είμαστε καλά να θυμόμαστε με χαμόγελο τις υπέροχες στιγμές που ζούμε!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.916
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. οντος είμαι μια γυναίκα μ αυτοπεποίθηση,προσέχω τον εαυτό μου φυσικά,αλλά όσο πρέπει κι όπως πρέπει,χωρίς να καταφεύγω σε ακραίες επεμβάσεις..Εδώ που είμαι αυτές τις μέρες (Κέντρο Ανανήψεως και Αναστάσεως Υπερηλίκων) υπάρχουν αρκετές τέτοιες.
Κορίτσια που αντί να αφήσουν την φυσική ομορφιά τους να υπερισχύσει, προτίμησαν την σιλικόνη, τις πλαστικές κλπ κλπ
Για εμένα όλες αυτές είναι θλιβερές περσόνες. Τεράστια αγωνία για ένα θλιβερό παρόν, για ένα απροσδιόριστο και δυσδιάκριτο μέλλον και υποχείρια στην βούληση του με πολλά χρόνια διαφορά 'συντρόφου' τους.
Στο ίδιο επίσης μέρος, που είμαι, υπάρχει και το μέλλον τους αλλά μάλλον δεν το βλέπουν. Γυναίκες στα 45-50, που κάποτε ήταν σαν αυτές πριν από 20 χρόνια, αλλά ενδιάμεσα μεσολάβησε και άλλη σιλικόνη και άλλες πλαστικές κλπ κλπ Καρικατούρες, που πνίγουν την ζωή τους στην βότκα, προσπαθώντας να χαμογελάσουν αλλά η σιλικόνη τις εμποδίζει ....
Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα παύσω να υποκλίνομαι στην φυσική ομορφιά της κας. @Sexyjoanna , η οποία προφανώς στην διάρκεια της ζωής της αποδέχθηκε τον εαυτό της, σεβάστηκε το σώμα της και όλα αυτά της το ανταποδίδουν σήμερα.
Enjoy!
*Να ευχηθώ σε σένα και σ όλα τ αγόρια εδω, Καλά Χριστούγεννα με υγεία πρωτίστως!
Τελευταία τροποποίηση:
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
ρε μουνικακα δεν ξερεις μελοντικα....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣEμπλεξα με τον καριολη!!!!
Ειναι ολομεθυστος,βαραμε τα κουδουνια και τραγουδαει "μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια"
Αφραγκοι θα γυρισουμε γαμω την ωρα που του ειπα να συνεργαστουμε!!!!
και δεν ξερω και πως παιζουν με την μελοντικα αυτο με τα δαχτυλιδια!!!!!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
Εγω ρε μουνη που μπαιναμε στα σπιτια των ανθρωπων και φωναζες "καλησπερα και καλη βραδια" και "κερνα το μαγαζι ο μπαρμπας μου πλερωνει"!!!!???ρε μουνικακα δεν ξερεις μελοντικα....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
ναι...γιαυτο σου ειπα παρε και ενα μπαγλαμαδακι μαζι σουΕγω ρε μουνη που μπαιναμε στα σπιτια των ανθρωπων και φωναζες "καλησπερα και καλη βραδια" και "κερνα το μαγαζι ο μπαρμπας μου πλερωνει"!!!!???
τεσπα...πρωτοχρονια θα τα παμε καλυτερα ΠΟΛΥ!!!!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
Πρωτοχρονια να πας με τον απατεωνα τον πετρετζικη...ναι...γιαυτο σου ειπα παρε και ενα μπαγλαμαδακι μαζι σου
τεσπα...πρωτοχρονια θα τα παμε καλυτερα ΠΟΛΥ!!!!
εγω δεν ξαναρχομαι
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.882
- Πόντοι
- 2.606
έχετε χρόνο για πρόβεςΠρωτοχρονια να πας με τον απατεωνα τον πετρετζικη...
εγω δεν ξαναρχομαι
ξεκουραστείτε αύριο και από Πέμπτη ξανά
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
δεν μπορωέχετε χρόνο για πρόβες
ξεκουραστείτε αύριο και από Πέμπτη ξανά
ξεκιναω περιοδεια
οχι τρουμπ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω.....θα εχουμε επιτυχια στην επαρχιαδεν μπορω
ξεκιναω περιοδεια
οχι τρουμπ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
προτιμω να σου βαλω το 60% απο το 90% των εισπραξεων και να κατσεις πειραια να σερνεσαι απο μπαρ σε μπαρθα ερθω.....θα εχουμε επιτυχια στην επαρχια
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.127
- Πόντοι
- 6.236
Εύχομαι αυτές τις γιορτές o Άγιος Βασίλης να μας φέρει ό,τι δεν φέρνει η φύση (και τα χαπάκια). Το πνεύμα των Χριστουγέννων να ζωντανέψει μέσα μας ή έστω να ξυπνήσει για λίγο.
Οι Πρωτοχρονιάτικες υποσχέσεις μας να κρατήσουν περισσότερο από 3 λεπτά (όσο διαρκεί το "θα τα αλλάξω όλα").
Και φυσικά, το 2025 να μας βρει με μεγαλύτερα… "όνειρα". Γιατί, όπως λένε και οι σοφοί: δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά να δουλεύει ο server.
Χαλαρώστε, απολαύστε και θυμηθείτε: Αυτές οι γιορτές είναι η μόνη εποχή του χρόνου που όλοι αγαπάμε το γέμισμα. Και το καλό γέμισμα θέλει υπομονή και τέχνη.
Με άπλετη αγάπη,
Ο Άγιος των Χαμένων Κορμιών.
Οι Πρωτοχρονιάτικες υποσχέσεις μας να κρατήσουν περισσότερο από 3 λεπτά (όσο διαρκεί το "θα τα αλλάξω όλα").
Και φυσικά, το 2025 να μας βρει με μεγαλύτερα… "όνειρα". Γιατί, όπως λένε και οι σοφοί: δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά να δουλεύει ο server.
Χαλαρώστε, απολαύστε και θυμηθείτε: Αυτές οι γιορτές είναι η μόνη εποχή του χρόνου που όλοι αγαπάμε το γέμισμα. Και το καλό γέμισμα θέλει υπομονή και τέχνη.
Με άπλετη αγάπη,
Ο Άγιος των Χαμένων Κορμιών.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις